Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tusk: Nejdivnější film roku?


ikona
KarelR
clerkskevin smithtusk
Kevin Smith natočí... inzerát? 

Tusk. Dobře si tohle slovo zapamatujte, protože ho za pár měsíců uslyšíte ze všech koutů sociálních sítí. Nový projekt Kevina Smithe je totiž tak bizarní, že si ho nejspíš málokterý filmový nadšenec nechá ujít. Chcete vědět víc? Jestli máte čtvrt hodinky, určitě se podívejte na následující video, které vám Tusk osvětlí daleko napínavěji a zábavněji než kterýkoliv text.

Dokoukáno? Ne? Ok, tady je malá rekapitulace pro všechny, kteří se musí spolehnout na písmenka. Tusk je dvoumilonový horor, který vzešel z reálného inzerátu na webu Gumtree. Stárnoucí majitel velkého domu, který kdysi strávil půl roku na lodi jen s mrožem, tam nabízel ubytování zcela zdarma. Jediný háček? Vybraný nájemník by musel dvě hodiny denně nosit mroží kostým a nechat se krmit rybami a kraby.

Na tuhle nabídku kupodivu zareagovalo hodně lidí. A ve Smithovi (a všech jeho známých) vzbudila vlnu zvědavosti, která se brzy přetavila v dost zvrácený scénář. To se psal konec prosince a od té doby se urodilo hned několik novinek. Majitele domu si zahraje Michael Parks ze Smithova nevyzpytatelného hororu Red State. Roli nájemníka přijal Justin Long. A stále není jasné, jestli se ve filmu na chvíli neobjeví také Quentin Tarantino.

 

Smith každopádně sehnal i peníze a Tusk se díky menšímu odsunu Clerks 3 začne natáčet už na konci října. Premiéra by pak mohla být na lednovém Sundance festivalu, což by znamenalo, že by se horor o chlápkovi v mrožím kostýmu dostal na plátno za rekordní půlrok od prvotního nápadu. Takovou rychlostí se dnes v Hollywoodu hýbe máloco, doufejme tedy, že jsou všichni zúčastnění takhle vstřícní právem. A že Tusk dostojí veškerým pokřiveným očekáváním.

---

Vytáhni v hospodě: Kdyby vás to zajímalo, tady Kevin Smith rozebírá Batflecka.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace