Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Gerard Butler bude zabíjet bohy


ikona
Mr. Hlad
alex proyasgerard butler
Spojí síly Gerard Butler a režisér Já, robot u historické fantasy?  

O projektu Alexe Proyase Gods of Egypt už jsme jednou psali. Před pár lety chystal osobitou verzi Ztraceného ráje s Bradley Cooperem, ve kterém si to měly rozdat armády nebe a pekla, ale kvůli finančním problémům to nedopadlo. Božská témata ale Proyase evidentně zajímají, protože jeho novinka Gods of Egypt se bude odehrávat ve starověké říši na Nilu, kde bůh Set zavraždí svého bratra Osira. Což se samozřejmě nelíbí jeho synovi Horovi, jenž spolu s bohyní lásky Hathor a jedním lidským zlodějem vyrazí na cestu pomsty.

Mstícího se boha si zahraje Nikolaj Coster-Waldau ze Hry o trůny, zdá se ale, že by s likvidací Seta mohl mít celkem velké problémy. O roli hlavního padoucha totiž momentálně jedná Gerard Butler. Bitka těhle dvou by mohla stát za to. Butlera asi mrzí, že na něj nezbylo moc místa v nové Třístovce. Každopádně diváci by si asi nestěžovali a s Proyasovým vizuálem by Gods of Egypt mohli být solidní nářez. Zatím není oznámeno, kdy se má točit, ale snad se dočkáme brzy.

---

Vytáhni v hospodě: Butler původně studoval právo. No a zároveň zpíval v rockové kapele.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace