Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Expendables vítají Bosse


ikona
KarelR
expendables 3kelsey grammer
Slyův tým pořád ještě nabírá posily. 

Natáčení třetích Expendables už je sice v plném proudu, casting ale ještě očividně neskončil. Do filmu pár dní před natáčením naskočil Harisson Ford (jako náhrada za Bruce Wilise) a vypadalo to, že tím se akční skvadra konečně uzavřela. Teď ale přicházejí zprávy, že se ve filmu neobjeví Nicolas Cage. A že jeho roli nafasovala velká sitcomová legenda.

 

Slyově partě totiž podá pomocnou ruku sám Kelsey Grammer, hvězda Frasiera a Cheers. Tohohle pána si možná víc pamatujete jako Beasta ve třetích X-Menech nebo jako starostu Chicaga Toma Kanea ze seriálové pecky Boss. Grammer teď každopádně přesedlává na akční filmy a mimo záporáka ve čtyřce Transformers si střihne bývalého žoldáka Bonapartea, který bude Postradatelným pomáhat s likvidací Mela Gibsona.

 

Jak mu to půjde s bouchačkou uvidíme 15. srpna 2014, tedy tři týdny po tom, co začne zatápět Marku Wahlbergovi a jeho novým robotím kamarádům. Příští léto tak bude pro Grammera docela rušné, vzhledem k síle jeho hereckého projevu je to ale jen dobře. Verbální hromy blesky totiž málokdo svolává tak brilantně jako on.

---

Vytáhni v hospodě: Kelsey Grammer hrál doktora Frasiera Cranea 20 let. Tomu se říká stálá herecká práce!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace