Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sequelová škatulata


ikona
KarelR
ant-manjurassic worldpirates of caribbeanpirates of caribbean:dead men tell no tales
Co se děje s pátými Piráty, Ant-Manem nebo čtvrtým Jurským Parkem? 

Mr. Hlad dnes hned po ránu upadl do deprese. Zlí hollywoodští producenti totiž zarazili pokračování jeho nejoblíbenějšího letošního filmu jen pár měsíců před startem natáčení. Ano, je to tak. Město z kostí dost možná nebude následovat Město z popela, takže to Nástroje smrti (aka Mortal instruments) zřejmě zapíchnou už po prvním filmu. Slova soucitu prosím posílejte Hladovi rovnou do vzkazníku a pojďme k daleko méně důležitým zprávám.

 

Mezi ty dozajista patří jedna dinosauří novinka, jíž Universal slavnostně vzkřísil čtvrtý Jurský Park. Colin Trevorrow jej totiž opravdu natočí a 12. června 2015 se do kin pohrneme na film s názvem Jurský svět (Jurassic World). Samozřejmě u toho nebude chybět Spielbergův producentský dohled a nativní třetí dé, doufejme tedy, že se k těmhle proprietám brzy připojí i rozumný příběh.

O jeden takový se teď mimochodem bojuje v disneyovském táboře, kde oficiálně odložili páté Piráty z Karibiku. Důvod? Studiu se nelíbil scénář, který prý byl "příliš drahý a zároveň velmi složitý na porozumění". Jeff Nathanson tedy nejspíš napsal velkolepé a především ambiciózní pirátské dobrodružství, což je něco, čemu se studio hodlá obloukem vyhnout. Nové rozkazy požadují jednodušší a levnější film (Bruckheimer má udržet rozpočet pod 200 milióny... haha), miliardová sérii tak zřejmě moc nenapne plachty ani pod dohledem Joachima Ronninga a Espena Sandberga (Kon-Tiki). Premiéra se přitom posouvá na léto 2016 a těžit z toho bude... Edgar Wright!

 

Pirates of the Caribbean: Dead Man Tell No Tales totiž opouští 10. červenec 2015, což dalo Disneyovcům dost odvahy k tomu, aby na léto posunuli Ant-Mana. Ano, zatím nejnovější marvelácký origin měl jít původně do kin až v 6. listopadu. Nakonec ho ale uvidíme už 31. července, tedy dva týdny po obávané týmovce Batmana se Supermanem. Že by projekt dostal až takovou důvěru? Vzhledem k tomu, že se na začátku května 2015 vrátí do kin Avengers, mohl by Ant-Man nafasovat krátkou představovačku v jejich potitulkové scéně. A čtvrt roku je ideální čas na to, aby dvoumiliardové promo řádně zaúčinkovalo, no ne?

---

Vytáhni v hospodě: Sedmá epizoda Star Wars by mohla mít podtitul A New Dawn. Brali byste ho?

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (21)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace