Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Star Wars VII s Cumberbatchem?


ikona
KarelR
benedict cumberbatchstar wars
Ano, mluví se o dalším přeběhnutí od Star Treku. 

No, tak jdeme do toho. Včera večer se objevila zpráva, že by si Benedict Cumberbatch mohl zahrát v sedmé epizodě Star Wars. Nešlo o nikterak důvěryhodný zdroj, po pár hodinách se ale ukázalo, že tuhle zvěst slyšelo nezávisle na sobě víc lidí. A v tu chvíli už není takový zločin začít ji brát trochu vážně.

 

Tak tedy, Cumberbatch podle všeho zvažuje celkem velkou roli sithského válečníka, která by mu zajistila účast ve všech třech nadcházejících epizodách. Což je vzhledem k tomu, že z něj Abrams udělal ikonického záporáka v posledním Star Treku, minimálně podivné rozhodnutí. Ne že by na to Cumberbatch neměl. Jak ale hodlá zahrát sci-fi zloducha jinak a potažmo lépe, než to udělal letos v květnu?

Zatím to celé moc nedává smysl a Abrams a spol. klidně můžou klamat tělem, aby zatajili opravdové castingové tahy.  V každém případě nám snad víc napoví příští dny a týdny, kdy se zúčastněné strany určitě dočkají dotěrných otázek. A podle jejich odpovědí... toho nezjistíme omnoho víc, protože zrovna tahle parta fanoušky mystifikuje s přímo zákeřnou oblibou.

 

Do lednového natáčení (a premiéry o Vánocích 2015) nicméně zbývá spousta času, takže kolotoč z předaleké galaxie zdaleka nekončí. Byli byste rádi, kdyby se tenhle drb potvrdil? Anebo je podle vás na čase, aby Lucasovci hledali herce a tvůrce jinde než u konkurence? Neváhejte se vyjádřit v diskuzi.

---

Vytáhni v hospodě: Cumberbatch je obří fanda Star Wars a jeho vysněnou rolí je... světelný meč!

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (60)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace