Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Přírůstky k Rychlým a zběsilým


ikona
Mr. Hlad
fast & furiouskurt russelltony jaa
Kdo další usedne po Jasonu Stathamovi za volant u sedmého Rychle a zběsile? 

Když v roce 2001 série Rychle a zběsile začínala, nikdo jí moc pozornosti nevěnoval. Žádná velká hvězda, příběh bez ostychu kopírující Bod zlomu a hezká autíčka. Na letní výplach OK, ale tím to končilo. Film ale slavil překvapivý úspěch a nastartoval sakra úspěšnou sérii. Její sedmý díl se objeví už příští rok a režiséra Justina Lina vystřídá James Wan, autor extrémně úspěšných filmů jako Saw, Insidious nebo V zajetí démonů. Ten bude tentokrát krom staré party kočírovat i Jasona Stathama, jenž se chce hrdinům pomstít za smrt bratra, a navíc slibuje, že sedmička bude mít atmosféru drsných filmů o pomstě ze sedmdesátých let.

 

Ale samozřejmě Statham, pomsta a autíčka někomu nemusí stačit, a tak se začínají nabírat další herecké tváře. Jednoho z padouchů si zahraje Tony Jaa. Řezník z Ong-Baku nebo Tom Yum Goong měl sice v posledních letech pár problémů, ale asi by jen těžko hledal lepší způsob, jak se pořádně představit americkému a evropskému publiku, než je účast v Rychle a zběsile. Otázka je, kdo od něj dostane po tlamě, ale to se snad brzy dozvíme.

 

Dalším potenciálním přírůstkem je Kurt Russell. Koho by si měl zahrát, zatím nikdo prozradit nechce, půjde ale o roli, kterou tvůrci před ním nabízeli Denzelu Washingtonovi, takže to evidentně nebude žádný přicmrndávač. Mluví se o nějakém velkém zločineckém bossovi, ale taky by mohlo jít o přípravu na padoucha do eventuální osmičky. Každopádně Russella už jsme na plátně neviděli hodně dlouho a v Autu zabiják Quentina Tarantina ukázal, že za volantem mu to jde. Takže se těšíme, co předvede, pokud ho tvůrci ukecají.

---

Vytáhni v hospodě: Kurt Russell odmítl účast v Expendables s tím, že nemá chuť na ansámblový film. Což je vzhledem k jeho možné účasti v supertýmovce jako Rychle a zběsile celkem úsměvné.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace