Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Warcraft na startovní čáře


ikona
Mr. Hlad
warcraft
Dlouho čekávaná adaptace fantasy počítačové hry se hýbe dopředu 

Warcraft je fenomén. Sám si dobře vzpomínám, jak jsem u prvního dílu téhle strategie strávil většinu času při hodinách výpočetní techniky. Měli jsme učitelku, která byla s klidnou tváří schopná říct člověku do očí „tak si to uložíš příště“ a vypnula mu počítač, takže co jiného jsem měl dělat? Warcraft od té doby narostl do regulérního fenoménu, dočkal se dvou sequelů a především se objevila onlineovka World of Warcraft, ve které si lidé, orci a další potvory ze světa Azeroth dávali pěkně po tlamě. O filmové adaptaci se mluví už hodně let a vylámal si na ní zuby i Sam Raimi. Teď je u kormidla Duncan Jones, jenž se zdá jako logická volba. Umí sakra dobře točit a hlavně – umí to levně, což je v případě Warcraftu hodně důležité.

Tvůrci se totiž netají tím, že jejich film by měl být stejně velkolepý jako Jacksonův Pán prstenů a na to je zkrátka potřeba režisér, který umí využít každý dolar. A Jones už ví, kdy se do toho bude muset pustit. Warcraft se má totiž začít ve Vancouveru natáčet už 13. ledna, aby se stihla premiéra někdy o rok později. To znamená že v blízké budoucnosti se dozvíme, jaké herce se tvůrcům povedlo naverbovat a hlavně snad i něco konkrétnějšího o příběhu. Zatím se ví jen to, že bude vycházet spíš z toho, co se dělo ve starých strategiích v devadesátých letech než v online hře. Asi je jednodušší začít tím, že se představí pár základních ras a hrdinů a teprve v případných sequelech se do toho dají nacpat pandí bojovníci a podobné potvory. Na Comic-Conu navíc byla promítnuta i údajně sakra povedená ukázka, na které Jones pracoval, takže se celý projekt snad už konečně posouvá dopředu. Brzy se o něm určitě dozvíme víc.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace