Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Avengers 2: Kdo si zahraje Ultrona?


ikona
KarelR
avengersavengers 2james spader
Joss Whedon obsadil svého záporáka. 

Ve druhých Avengers si to nejmocnější superhrdinové světa rozdají s Ultronem. Robotí uberzáporák, který chce vyhladit a lidstvo a umí se nahrát do čehokoliv, takže ho je sakra těžké zabít, v comicsu vypadl z hlavy Hanka Pyma aka Ant-Mana. Ve filmovém vesmíru však dostane jiný origin a dlouho se spekuluje o tom, že jej Tony Stark omylem vyrobí z Jarvise. To by znamenalo, že Ultrona namluví Paul Bettany. Teď už ale víme, že tomu tak nebude.

Ať Ultrona vymyslí kdokoliv, na plátně se bude ozývat ledově klidný hlas Jamese Spadera. Což je naprosto nečekaná, v každém ohledu ale brilantní volba. Jistě, Spaderovou nejznámější rolí je vědátor Daniel Jackson z Emmerichovy Hvězdné brány, který má do padoucha hodně daleko. Jestli jste ho ale někde viděli v posledních letech (stačil Lincoln), dobře víte, že "dorost" v charismatického elegána, který dozajista udělá Avengers ze života peklo.

 

Spaderova účast byla rovnou potvrzena samotným Marvelem, snad se tedy podobné jistoty brzy dočkáme i u ostatních přírůstků do Avengers: Age of Ultron.  Jmenovitě u dvou, jelikož stále čekáme na potvrzení Aarona Taylora-Johnsona do role Quicksilvera a Elizabeth Olsen jako jeho sestry Scarlett Witch. Samí dobří herci? Ano. Snad vás ještě nepřekvapuje, že Whedon ví, co dělá?

---

Vytáhni v hospodě: Ten pohled!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace