Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Russell Crowe jde po stopách války


ikona
Mr. Hlad
russel crowe
Gladiátor koketuje s režií i hlavní rolí filmu o jedné z nejslavnějších bitev první světové války 

Russell Crowe nemá s režií žádné velké zkušenosti. Sice občas prohlásí, že by ho práce za kamerou bavila, ovšem doposud vytvořil jen pár věcí o své vlastní kapele. Každopádně je to dost velká hvězda na to, aby nějaký ten milion na celovečerní debut sehnal. Navíc už se mnohokrát prokázalo, že mezi herci se dá najít překvapivě dost zajímavých filmařů, zeptejte se Roberta Redforda, Clinta Eastwooda nebo Bena Afflecka.

Teď to vypadá, že by Crowe mohl režírovat drama The Water Diviner a údajně uvažuje i o hlavní roli. Jeho hrdinou má být Australan, který cestuje do Turecka, aby zjistil, co se stalo s jeho dvěma syny, kteří bojovali v bitvě o Gallipoli, při níž se Britové a jejich spojenci pokoušeli získat průliv Dardanely a napadnout Istanbul. Samotná Austrálie a Nový Zéland při tom přišly o deset tisíc lidí. Crowe evidentně dělá všechno pro to, aby se natáčení skutečně rozjelo a dokonce vynechal japonskou premiéru Muže z oceli, protože měl důležitá jednání, na nichž závisí, jestli se bude nebo nebude točit. Každopádně držíme palce, ať to vyjde. Mohlo by to být zajímavé.

---

Vytáhni v hospodě: Když Crowe dotočil Gladiátora, potřeboval si dát pauzu. A tak vyrazil na motorce na výlet po Austrálii. Ujel Skoro 6 500 kilometrů.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace