Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Marvel shání lidi


ikona
Mr. Hlad
avengers 2bradley cooperelizabeth olsenguardians of the galaxymarvel
Jaká posila se objeví ve druhých Avengers a kdo by mohl nadabovat nejdrsnějšího mývala ve vesmíru? 

Ačkoliv v Marvelu nejsou zrovna rozdavační a miliony si tu člověk nevydělá, pokud se nejmenuje Robert Downey Jr., se sháněním herců do comicsových filmů nejspíš zrovna velký problém nemají. Matematika je jednoduchá – stačí jednou trochu slevit, nafasovat hlavní roli v megahitu, vylepšit si tím hvězdný status a pak při vyjednávání o smlouvách na jiné filmy machrovat ve stylu „já jsem do hajzlu Captain America a zná mě každej“. Marvel se tedy nebojí oslovovat poměrně velké hvězdy s tím, že jim nabízí i menší role.

Třeba takový Bradley Cooper má teď na stole nabídku na roli, kvůli které by mu stačilo zajít do studia a vypálit ze sebe pár hlášek. Byl totiž osloven v souvislosti s dabingem Rocket Raccoona ve Strážích galaxie (aka Guardians of the Galaxy). Mrňavý kyberneticky vylepšený mýval je solidní drsoň i hláškař, a když už se povedlo Marvelu ukecat Vina Diesela, aby jim namluvil strom, Cooper jako mýval nejspíš nikoho moc nepřekvapí.

 

Údajně se ale shání i nováček do Avengers: Age of Ultron. Už víme, že by se tu měli objevit mutantští sourozenci v podobě rychlíka Quicksilvera, jehož by si mohl střihnout Aaron Taylor-Johnson, a jeho sestry Scarlet Witch, která umí manipulovat s pravděpodobností a realitou. Joss Whedon sice naznačoval, že by si ji mohla zahrát Saoirse Ronan. Teď to ale údajně vypadá spíš na Elizabeth Olsen. Sympatická a hodně schopná mladá herečka se ještě letos objeví v remakeu Oldboye a příští rok se seznámí s Godzillou. A pokud jste viděli malé drama Martha Macy May Marlene, nejspíš víte, že hrát rozhodně umí. Uvidíme, koho se Marvelu nakonec povede ulovit. Každopádně se tu pracuje se zajímavými jmény.

---

Vytáhni v hospodě: V dětství se herectví věnovaly starší sestry Elizabeth Olsen Mary-Kate a Ashley. Jelikož má ještě mladšího bratra Jakea a sestru Courtney Taylor, je možné, že v budoucnu bude tenhle klan úplně všude.

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace