Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

100 mega pro Wolvieho?


ikona
KarelR
hugh jackmanwovlerinex-men
Australského svalovce bída nečeká. 

Už jste si asi stihli spočítat, že si Hugh Jackman zahrál Wolverinea v sedmi filmech. Jednou to bylo jen cameo a jeden z nich nás teprve čeká, u Foxů ale musejí mít jasno o tom, co jim zajišťuje mutantí dolary. Wolvieho první sólovka vydělala 373 milionů a druhá se právě přehoupla přes tři sta, není tedy pochyb o tom, který z X-Menů táhne diváky do kin nejvíc. Avengers navíc změnili byznys a každý teď vehementně buduje vlastní comicsový vesmír, takže hádejte, kdo by měl být do budoucna v centru toho mutantího.

 

Ano, je to starý dobrý Logan, který má zatím stejně jako Tony Stark jen jednu tvář. A protože Jackman nestárne nikterak závratným tempem a svoji ikonickou roli zbožňuje, měly by právě na jeho bedrech stát další mutantí filmy. X-Men 4? X-Force? Další Wolvieho sólovka? Ať to bude cokoliv, Foxové by si podle čerstvých (sice nepříliš spolehlivých, ale to na chvíli vem čert) zpráv rádi pojistili Jackmana na další čtyři akční štace.

Prý mu za ně nabízejí velmi příjemných 100 milionů dolarů a před Jackmanem tak stojí zásadní rozhodnutí, zda studiu pomůže k dalším stamilionovým tržbám. Anebo zda se na adamantiového borce vybodne a dá šanci nové tváři, kterou by Foxové určitě vytasili dřív, než byste stihli říct "vrácení práv".

 

Co byste s Wolverinem vyvedli vy? Přijde vám, že ho Jackman může hrát ještě další dekádu? Nebo jste pro to, aby se po Days of Future Past odvelela celá stará parta a jelo se jen s omladinou, ke které by případně přibyl Logan s novou tváří? Dejte vědět v diskuzi, schválně kolik hlasů v ní dostane Jackmanův mutantí důchod.

---

Vytáhni v hospodě: Postavte si vlastního Sentinela...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace