Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tvůrce Rychle a zběsile se vrhá na comics


ikona
Mr. Hlad
razorrob cohen
Režisér Rychle a zběsile a prvního xXx se rozhodl oživit pekelně ostrou comicsovou hrdinku.  

Před nějakými deseti lety si musel každý comics svůj film poctivě vybojovat. Dnes to vypadá, že stačí před producenty hodit něco, kde jsou obrázky a bubliny, a hned se může začít točit. Ale evidentně docházejí materiály, a tak se začíná hrabat i v minulosti. Režisér Rob Cohen, který nastartoval sérii Rychle a zběsile, ale v posledních letech točí jednu srágoru za druhou (Stealth, třetí Mumie, Vražedná hra) se teď rozhodl oživit hrdinku z devadesátých let, která si říká Razor.

Tuhle drsňačku u nás asi moc lidí nezná. Párkrát se v comicsu sešla s Ericem Dravenem z Vrány a v roce 2009 ji právě producent filmové Vrány Jeff Most chtěl dostat i na plátno. S příchodem Cohena se možná věci dají opět do pohybu. A o co půjde? Hlavní hrdinkou je mladá dívka, které někdo vyvraždil celou rodinu, a tak se z ní stala nelítostná mstitelka, která krájí padouchy s pomocí dlouhých čepelí přidělaných na ruce. Jednoho dne ale zjistí, že její sestra masakr přežila a teď pracuje jako vražedkyně pro muže, jenž je za smrt celé rodiny klaďáků zodpovědný. Vždyť říkám, že je to comics z devadesátých let. Ale v době, kdy i průjmy typu Resident Evil vydělávají obří peníze, se nemůžeme divit tomu, že se někdo chce na ženských akčňácích trošku přiživit. Snad to bude lepší než cokoliv, co Cohen v posledních deseti letech natočil.

---

Vytáhni v hospodě: Rob Cohe má čtyři děti. Syna a trojčata.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace