Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér z Bradavic natočí Zjizvenou tvář


ikona
Mr. Hlad
david yatesscarface
David Yates hází Tarzana do koše a chystá už třetí verzi legendární gangsterky 

Režisér posledních filmů o Harry Potterovi David Yates o sobě poslední dobou nedával moc vědět. Celkem dlouho se motal kolem nové verze Tarzana, v níž měl král džungle spolu s profesionálním žoldákem kdesi v Africe osvobozovat důl plný otroků, ale nakonec to asi dopadne úplně jinak. David Yates totiž natočí novou verzi legendární gangsterky Zjizvená tvář, ve které Al Pacino a jeho malý přítel ovládli drogovou scénu na Floridě a spoustu lidí to stálo krk. Ale v tomhle případě možná není úplně nutné řvát něco o zbytečnosti remaku.

Yates je schopný režisér a navíc se možná bude moci opřít o scénář Davida Ayera, tvůrce filmů jako Training Day nebo Patrola. Ten měl na konci roku 2011 za úkol napsat nový příběh, takže pokud ho studio nehodilo do koše, mohlo by to být zajímavé. Šeptá se něco o tom, že by hlavním hrdinou tentokrát neměl být Kubánec, ale Mexičan a pokud bude mít Yates koule a studio nebude trvat na vyměklé verzi, mohla by mu nová Zjizvená tvář rychle získat respekt diváků, pro něž je zatím jen režisérem z Bradavic.

---

Vytáhni v hospodě: Zjizvená tvář Briana De Palmy je remake filmu z roku 1932. Takže bulení, jak remaky ničí klasiku, je v tomhle případě fakt mimo mísu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace