Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rozšířený Hobit vyjde v listopadu


ikona
KarelR
hobitpeter jackson
Podívejte se na jednu z přidaných scén. 

Tak šli Warneři konečně s pravdou ven. Internetový lid sice dávno ví, že první díl Hobita na podzim vyjde v rozšířené verzi. Zbytek zákazníků ale mělo krapet zmátnout stažení původního oznámení, kteréžto se vrací do oběhu až nyní. Ve chvíli, kdy má spousta lidí nakoupenou kinoverzi, se tedy dozví, že teprve 5. listopadu přistane v krámech "must-see, definitivní verze pro fanoušky". Jo, tomu se říká byznys.

Nicméně, co nás v ní čeká? Na jednu stranu toužebně očekávané bonusy, které pokryjí kompletní přípravy a výrobu prvního filmu. Stěžejní série dokumentů bude mít luxusních devět hodin (plus se objeví i komentář Jacksona a Philippy Boyens) a kdo má rozšířené edice LOTRa, dobře ví, že právě kvůli nim se vyplatí sáhnout do peněženky. Zklamání ale přichází u samotného filmu. Zatímco Společenstvo narostlo o 30 minut, Věže o 44 a návrat o 52, Hobit přihodí pouhých 13!

Jistě, mnozí by uvítali spíš zkrácenou verzi. Necelá čtvrthodinka materiálu navíc každopádně zní jako dost nuzný přídavek (tady bližší popis, o co půjde), se kterým se film těžko postaví po bok minulých rozšířených verzí. Škoda. Ale fandy to před koupí nezastaví, tak o co jde, že?

---

Vytáhni v hospodě: Rozšířený Hobit se 22. října objeví ke stáhnutí na vybraných placených službách, aby se... mohl dva týdny vesele šířit po netu, než vyjde na Blu-rayi a DVD? Brilantní tah!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace