Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #203 o Muži z oceli a Armádě temnot


ikona
KarelR
víkendový výplach
Koho cpe internet do Star Wars? Koho do Batmanovy kápě? A co vykradl Mocný vládce Oz? 

Vítejte u dalšího výplachu. Jdeme na to.

Drb týdne

Castingové drby kolem nových Star Wars nejsou žádnou novinkou. Zatím se ale nikdo neutrhnul ze řetězu tak moc, jako tenhle týden Latino Review. Ti začali tvrdit, že Abramsovi nevyšla jednání s DiCapriem. A že momentálně jedná se Zacem Efronem a také s Ryanem Goslingem, který by si měl zahrát syna Lukea Skywalkera. Uf. Lucasfilm i Goslingův agent všechno záhy popřeli. To ale nikoho moc netrápí, protože se fandové mohli uklikat k smrti dokonce až na iDnesu. Svědomitá novinařina holt jede... 

Druhý drb týdne

Před pár dny se ale nerozjeli jen ve sklepě Latino Review. Podobně kreativní byla banda z ComicBookNews, která odhalila tunu "zaručených" informací o týmovce Batmana se Supermanem. Film se prý bude odehrávat rok po Muži v oceli a Bruce s Clarkem v něm nejspíš půjdou proti Luthorovi a Jokerovi, kteří bůh ví proč spojili síly. Největší jobovka ale souvisela s Batmanem, pro jehož roli prý Warneři vážně přemýšlejí o Tyleru Hoachlinovi. Kdo to ku*va je? Jeden z hlavních hrdinů seriálu Teen Wolf (!), jehož by comicsoví fandové v roli uvítali asi jako Justina Biebera. To vážně nešlo vymyslet někoho, z koho by byl internet alespoň nadšený?

Konec týdne

U DC ještě chvíli zůstaneme. Pánové z Jak to mělo skončit totiž uvedli svoje nové video, v kterém ten jediný pravý Superman vypráví o tom, jak parádně vyřešil problémy s Generálem Zodem. Jo, je to totální frajer!

Rozhovor týdne

Bruce Willis už dal několikrát najevo, že ho propagační šaškárna kolem velkých hollywoodských filmů štve. No což o to, ona štve kdekoho, ale valná většina herců má tu slušnost, že za vydělané desítky milionů dolarů překousne trochu nudnější rozhovor. Ne tak Willis, který zase jednou ukázal, že se s chutí chová jako buran.

Vykrádačka týdne

Když Disneyovci vytasili Letadla, mizerně vypadající DVD spin-off Aut, docela to zabolelo. Nejhorší pixarovská série se vážně nepotřebovala takhle rozrůstat, teď to ale vypadá, že to ještě nebylo takové peklo. To nejspíš přijde až s Křídly, což je dost nešetrná vykrádačka Letadel, jíž se Lionsgate pokouší vstoupit do asyláckých vod. No super...

Cosplay týdne

Další Comic-Con je za námi a opět bylo na co koukat. A to nejen v rámci panelů, nýbrž i v rámci kostýmového šílenství, které opět na čtyři dny ovládlo San Diego. Chcete vidět ty nejlepší letošní kousky? Tak se račte prokliknout k videu, které vám je ukáže během únosných čtyř minut.

Názor týdne

Tohle video sice není žádná novinka, ale začalo v týdnu urputně kolovat po netu, tak proč si ho nepřipomenout? Terry Gilliam už dlouho patří k hrstce filmařů, kteří se nebojí vyjádřit opravdový názor ke známým filmům (a ne jen vstřícně pochlebovat jako většina). A v tomhle čtyři roky starém rozhovoru se vyjadřuje k Schindlerově seznamu, který podle něj není zrovna ideální vzpomínkou na holocaust.

"Remake" týdne

Upřímně... tohle je pecka. A divím se, že to někdo nevytasil dřív, protože přímé srovnání nebetyčně bije do očí. O co jde? O Mocného vládce Oz, kterým Sam Raimi opět ukázal, že umí točit i špatné filmy. Vtip je ale v tom, že tahle Disneyovka naprosto brutálně vykrádá kultovní Armádu temnot od... Sama Raimiho. Celý film tak možná byl jen podvratným fórem z Raimiho strany, za který shrábl tučný šek a teď se někde na pláži směje lidem, kteří za něj v kinech utratili skoro půl miliardy dolarů. Jestli je tahle konspirační teorie pravdivá, Raimi je borec!

Panel týdne

Highlightem každého Comic-Conu je finální panel Kevina Smithe, na kterém všeuměl z New Jersey hodinu a půl rozjímá o všem, co ho napadne. Nejinak tomu bylo letos a celý výsledek je konečně ke zhlédnutí i na internetu. Silent Bob forever!

 

Duel týdne

Minulý týden jste se vyjádřili v tom smyslu, že byste si další velký film od Gorea Verbinskiho klidně dali. Moc vás ale nebylo, takže mu šampus posílat nebudeme.

Tenhle týden to bude nadmíru jednoduché. Od čtvrtka řádí v českých kinech Wolverine, pokud tedy nečekáte na eRkový sestřih na blůčku, už jste ho nejspíš viděli. Duelová otázka proto zní: Líbila se vám víc Mangoldova japonská odysea, nebo preferujete Wolvieho origin od Gavina Hooda? Do předmětu piště JAPONSKO nebo ORIGIN a nezapomeňte na pár důvodů.

 

Za týden zdar.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (17)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace