Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Avengers 2 fasují záporáka


ikona
KarelR
avengers 2marvel
S kým si to nejmocnější hrdinového světa rozdají příště? 

Avengers: Age of Ultron. Toť název druhého filmu s marveláckou superpartou, který dorazí do kin 1. května 2015. Na Comic-Conu jej oznámil sám Joss Whedon, bohužel ale nepřihodil potvrzení, jestli si Aaron Johnson opravdu zahraje Quicksilvera, nebo zda se Vin Diesel zhostí role androida Visiona. Dvě věci jsou ale navýsost jasné. Zaprvé: Avengers si to tentokrát rozdají s jedním ze svých nejtužších protivníků, s titulním automatonem Ultronem. A za druhé: Jejich další štace se zřejmě neobejde bez Ant-Mana.

 

Zmenšující se superagent Edgara Wrighta sice dostane sólovku až na podzim 2015. O půl roku dříve ho by ho ale měla čekat šikovná představovačka ve druhých Avengers, která mu s klidem zaručí početné diváctvo. Jak Ant-Man souvisí s Ultronem? Inu, vědátor Hank Pym Ultrona sestrojil, a to v naději, že robot s perfektní umělou inteligencí pomůže Avengers v boji proti zlu. V několika případech se pak jeho použití zatraceně vyplatilo. Jak už to ale bývá, Ultron nakonec začal myslet tak racionálně, že to znamenalo ohrožení lidské rasy. A místo důležitého spojence se z něj stal zcela zásadní nepřítel, který mimo jiné sestrojil zmíněného Visiona.

 

Opravdu se ve filmu objeví a hraje ho Diesel? Nebo jsou zvěsti mimo a plešatý hromotluk bude "jen" dabovat jednoho z digitálních Strážců galaxie? Na tyhle otázky Marvel zatím neodpověděl, stejně tak neoznámil žádný nový film ani herecký přírůstek do svého filmového univerza. Celý panel si tak musel vystačit s exkluzivními upoutávkami z nadcházejících comicsáren, jež ale zní jako rajská hudba pro fandovské uši.

Thor se totiž proháněl po bojišti "v nejepičtější možné bitvě ze Hry o trůny" a Jane Foster fackovala Lokiho za New York. Kapitán Amerika zmlátil bandu záporáků ve výtahu a sál šokoval mj. záběr Helicarrieru, který podle všeho dostal ještě větší záhul než v Avengers. A v plamenech se řítil z oblohy! Největším překvápkem ale bylo představení Strážců galaxie, které v krátkém promu osobně přijímal do vězení John C. Reilly.

CONCEPT ART: FINÁLNÍ PODOBA VŠECH STRÁŽCŮ GALAXIE

 

Uvidíme něco z toho i my? Marvel samozřejmě sestřeluje jako divý, pokud tedy někdo uloví link na cokoliv (ať už video nebo alespoň fotky z něj), nechť se o něj podělí v diskuzi. Obzvlášť bych uvítal Redforda ve druhém Kapovi, jehož promluva "Aby člověk stvořil lepší svět, musí občas zničit ten předchozí." signalizuje veliké věci...

---

Vytáhni v hospodě: Tom Hiddleston kraluje Hall H aneb Loki je zpět. Vyslovte jeho jméno!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace