Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

MZ Projekce: Horor roku V zajetí démonů


ikona
Mr. Hlad
projekce
Pojďte s MovieZone na předpremiéru jednoho z nejlepších hororů letošního roku 

Před nedávnem jste si díky MovieZone mohli zadarmo zajít na závěr kaličské série Pařeb. Po Pařbě na třetí vás do kina zveme znovu, tentokrát by ale možná nebylo od věci vzít si s sebou náhradní trenky. Promítat se totiž bude novinka Jamese Wana V zajetí démonů neboli The Conjuring. Hodně ambiciózní duchařina od tvůrce Saw a Insidious má velmi dobré recenze a tenhle režisér moc dobře ví, jak z otrlých diváků udělat strachem se klepající trosky. Takže to bude stát za to.

Projekce proběhne v úterý 23. července ve 20:30 v pražském kině Světozor. To samozřejmě není nafukovací, takže pokud byste se rádi zúčastnili, napište nám na mail souteze@moviezone.cz, my vám pohlídáme dvě místa a obratem pošleme kód, který po vás před vstupem do sálu budeme chtít. Registrace je pochopitelně závazná, takže kdo se nahlásí a pak se na projekci vykašle, už se na žádnou další od MovieZone nedostane.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace