Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Drsnější X-Meni už jsou na cestě


ikona
Mr. Hlad
x-men
Dostanou Wolverine, Deadpool a další ostřejší mutanti vlastní týmovku?  

Foxové jsou asi rádi, že vlastní práva na X-Meny, tahle série se totiž dá dojit ještě hodě dlouho. Za pár dní bude mít premiéru Wolverine, příští rok se dočkáme ambiciózního X-Men: Days of the Future Past a dá se předpokládat, že se pracuje i na dalších filmech. Jedním z nich by měla být týmovka X-Force. Tu na začátku devadesátých let vytvořil scenárista Rob Liefeld a funguje jako drsnější, militantnější a agresivnější odnož klasických X-Menů. Členů tohohle týmu je pochopitelně hodně, ale z těch, které už jsme na plátně mohli vidět, si sem čas od času odskočí třeba Wolverine, Deadpool nebo Colossus.

Liefeld nedávno potvrdil, že u Foxů se pracuje na tom, aby se X-Force dostalo do kin a zdá se, že všechno je na dobré cestě. Na scénáři totiž údajně pracuje Jeff Wadlow, tvůrce mlátičky Nikdy to nevzdávej a druhého dílu Kick-Ass. Navíc je i nejžhavějším kandidátem na režii. Samozřejmě nějaké konkrétní "kdy, kde, kdo, co a jak" zatím nikdo prozradit nechce, ale třeba se to změní po blížícím Comic-Conu. Foxové se netají tím, že by chtěli x-menovské universum rozšířit a stvoření filmového týmu X-Force se zdá jako logický krok.

---

Vytáhni v hospodě: Na začátku devadesátých let napsal scénář k X-Menům Andrew Kevin Walker, tvůrce filmu Sedm. Mimo jiné měl být Magneto zodpovědný za katastrofu v Černobylu.

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (17)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace