Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Anakin se vrací na MovieZone


ikona
Cival
moviezoneredakce
 

Domovník to má nejlehčí. Obejde si pár svých nájemníků nebo přišpendlí na nástěnku zvěst o večerní schůzce domobrany z celého paneláku. Filmový web má při realizaci vyhlášek a oznámení mnohem těžší úlohu (alespoň pokud si pro tyto účely nezřídí speciální nástěnku, jak navrhoval kolega Shushika), pročež vás jednou za čas musíme překvapit novinkou ryze organizačního, ba interně technického rázu. A to si piště, že do ní narveme všechno, co se bezprizorně válí na kuchyňské lince...

Prvním příjemným zjištěním pro vás může být výrazně vylepšený systém vyhledávání, v němž k0C0UR vámi požadované výrazivo rozhazuje podle anglických a českých názvů filmů, i do novinek. U profilů filmů při tom díky ikonkám snadno rozpoznáte, zda má daný titul aktivně vyplněnu záložku trailery, klipy nebo recenze. Zadejte Star Wars a dozvíte se víc. Na zlepšeních a vyladěních se dál pracuje, proto všechny svoje výtky – typu „zadala jsem Marylina Mansona, vypadl Anděl páně“ – směřujte na našeho Kočkodana. Ten navíc pro ty znuděnější z vás rozšířil sekci Statistiky, kde si můžete projíždět i kompletní seznamy trailerů a zjistit tak například, že Princezna ledu má podle vašeho mínění 129. nejhorší trailer z naší zásobárny. No, neobětovali byste pro takovou informaci život? :-)

Další vychytávky programátorského i obsahového rázu budou brzy následovat, než se tak stane, odtajníme alespoň výherce kvizů a soutěží. DVD Million Dollar Baby za soutěž se Zlatým DVD míří za uživateli jajik.s, oli.G a Elisha. Ceny poletí i za nejlepšími kvízaři posledního kvartálu, čímž se filmotéka Rastra obohatí o Zahulíme, uvidíme, zásoby Grola o Batman začíná a konečně Sharper si přijde na Alien Quadrilogy. A o co budeme hrát v novém čtvrtletí? Jak jste mohli vytušit z titulku, znovu o původní trilogii Star Wars, k níž přilepíme Battle Royale a Resident Evil 2: Apokalypsa. O motivaci by snad neměla být nouze. Tak dobrej den a hodně štěstí!

P.S.: Všichni výherci (včetně týdenních kvízů) budou kontaktování mailem nebo do vzkazníku. Pošťák Ondra zařídí zbytek.



© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace