Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Čeká nás nová trilogie s Terminátorem


ikona
KarelR
arnold schwarzeneggerterminatorterminator 5
Kdy uvidíme první díl? 

Arnie momentálně vládne v traileru na Escape Plan, nejpozději v lednu ale nastoupí před kameru bez stylové bradky. Vrátí se totiž do svojí nejslavnější robotí role, u níž zřejmě nevadí, že její představitel dobíhá sedmdesátku. Terminátor se zkrátka zase vrátí, nakonec to ale nebude v regulérním pátém díle. V duchu moderních hollywoodských pravidel se pojede odznova.

 

Ano, Cameronovo dítko čeká regulérní reboot, ze kterého ale noví majitelé práv nehodlají vyjmout to nejcennější. Arnold se tedy vrátí do role T-800 minimálně v jednom filmu (že by spockovské předání žezla?), už nyní ale víme, že se plánuje celá trilogie. První film půjde do kin 26. června 2015, jeho případný úspěch by pak měl přinést prostředky na to, aby se do roku 2019 odvyprávěl celý "nový" příběh.

Za šest let totiž práva poputují zpátky k Jamesi Cameronovi, který určitě s napětím sleduje, co s jeho výtvorem provedou tentokrát. Menší produkční firmy Skydance Productions a Annapurna Pictures, které novou trilogii natočí pod záštitou Paramnout, ale Velkého Jima zatím nemusí řešit. A očividně to dobře vědí, protože ságu svěřili scenáristických rukou Patricka Lussiera (Drive Angry, Krvavý Valentýn) a Laety Kalogridis (Cesta bojovníka, Prokletý ostrov), které snad osvítí duch svatý a přijdou se smysluplným vysvětlením charismatického robodůchodce.

 

Těšíte se na nové Terminátory? Nebo vás dosavadní castingová a tvůrčí rozhodnutí spíš trochu děsí? Milionářská producentská spasitelka Megan Ellison má ještě spoustu času na dobrá rozhodnutí. Snad jich pár udělá, protože zrovna tahle značka nepotřebuje další polovičatý pokus o resuscitaci.

---

Vytáhni v hospodě:  Arnold nedávno potvrdil, že se objeví v Expendables 3. Natáčet je prý bude od srpna v Los Angeles.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace