Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

O čem bude Jurský park?


ikona
Mr. Hlad
jurassic park
Dinosauři se vrátí ve velkém stylu. A bude to divočina 

Čtvrtý Jurský park se připravuje už hezkých pár let, ale teprve v poslední době se s ním začalo něco pořádného dít. Překvapivá volba režiséra, jímž je nezávislák Colin Trevorrow, fandy trošku znervóznila a informace o tom, že premiéra, plánovaná původně na rok 2014, se odsouvá, protože je potřeba dodělat scénář, taky ničemu moc nepomohla. A pak Sam Neill prohlásil, že s jeho účastí počítat nemáme, protože čtvrtý Jurský park bude vlastně reboot jedničky. To rozhodně nebyly dobré zprávy. Teď se ale objevily nepotvrzené informace o zápletce a fanoušci Spielbergovy klasiky by se pro jistotu měli posadit a pořádně se nadechnout.

Nový Jurský park bude reboot, ovšem tvůrci se rozhodli vzít to hezky od základů. Děj se má odehrávat opět na ostrově Isla Nublar, ovšem v současnosti. Teď tu funguje zábavní park, který hodně připomíná Mořský svět, a ročně tudy projde deset milionů návštěvníků. Mezi největší lákadla patří gigantické mořské zrůdy, které žerou žraloky na potkání, a především úplně nový a dosud neznámý typ dinosaura, jenž své kolegy inteligenčně převyšuje o několik řádů. A právě ten tu začne dělat neplechu. Pochopitelně v Jurském parku vypukne chaos, a tak se proti němu lidé rozhodnou použít neobvyklou zbraň - velociraptory a T-Rexe. Studio pochopitelně zatím nic, co můžete číst v tomhle odstavci nepotvrdilo, ale výsledkem může být buď totální předražené béčko, které bude díky bojujícím pravěkým titánům tak zábavné, že mu všechno odpustíme, nebo poplivání filmové klasiky. Uvidíme po prvních trailerech a pak v létě 2015.

---

Vytáhni v hospodě: Okolo Jurského parku a se vedle Stevena Spielberga motali třeba i Tim Burton, Richard Donner nebo Joe Dante.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace