Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Star Wars shání mladé tváře


ikona
KarelR
disneyj. j. abramsstar wars
Lucasfilm rozjíždí castingy. 

Druhý Star Trek máme za sebou, J. J. Abrams se tak konečně může naplno pustit do nových Star Wars. Naposledy se internetem nesly zvěsti, že budou hlavními hrdiny nové trilogie dvojčata Hana a Leiy, která mnozí znají z knih Timothyho Zahna. Lawrence Kasdan, scenárista Impérium vrací úder a jeden z Arbramsových konzultantů, se ale už kdysi nechal slyšet, že se bude rozšířený vesmír ignorovat. A potvrzují to i nové castingové detaily, jejichž pravost bez rozpaků potvrdil i Lucasfilm.

 

Víme tedy,  že se nyní ve Velké Británii rozbíhá pátrání po sedmi vyvolených, kteří společně s Lukem, Leiou a Hanem zalidní předalekou galaxii. Informace o jménech jednotlivých postav se sice zatím drží pod pokličkou. Castingová kritéria nicméně vypadají následovně:

  • Dívka pod dvacet, nezávislá, smysl pro humor, dobrá kondice.
  • Mladík nad dvacet, vtipný a chytrý, v dobré kondici, ale ne klasicky pohledný.
  • Mladík pod třicet, v dobré kondici, pohledný a sebejistý.
  • Přesvědčivý a neústupný sedmdesátník, nemusí být v dobré kondici.
  • Druhá dívka pod dvacet, tvrďačka, chytrá a v dobré kondici.
  • Muž nad čtyřicet, v dobré kondici, vojenský typ.
  • Muž nad třicet, intelektuál. Nemusí být v dobré kondici.

 

Dvě soběstačné teenagerky, jeden vtipálek, jeden hezoun... Ano, čeká nás tradiční úlitba mladému publiku, což už teď vypadá trochu nebezpečně. Ne že by původní Star Wars nestartovaly se dvěma devatenáctiletými hlavními hrdiny. Hamillovi ale bylo v době natáčení 25, Carrie Fisher 20 a Fordovi dokonce 34, Ewan McGregor pak ztvárnil mladého Obi-Wana ve 27 letech.

Ale to samozřejmě nic neznamená. Pokud Abrams najde dostatečně sympatické tváře (jakože do Star Treku nasázel jednoho borce vedle druhého) nikdo se nebude ohlížet na to, jestli máchá světelným mečem osmnáctka nebo pětadvacítka. Vzhledem k minimálně šestiletému rozpětí mezi základními filmy navíc pár let k dobru nemůže uškodit, takže musíme jen doufat, aby měl J. J. opět šťastnou ruku. Máte už teď nějaké tipy pro nastíněné role?

---

Vytáhni v hospodě: Spekuluje se také o tom, že bude hlavní postavou nových Star Wars jedna ze zmíněných slečen. Disney asi vážně hodlá ovládnout všechny čtyři kvadranty...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace