Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nejbombastičtější herní trailery z letošní E3


ikona
imf
herní trailery
Nová generace konzolí začala svou válku ve velkém stylu a naše bulvy to nestíhají pobírat! 

Letošní výkladní skříň elektronických médií (E3 - Electronic Entertainment Expo) je o něco blýskavější než obvykle. Proč? Protože na podzim do krámu zabloudí nové konzole - Xbox One a Playstation 4. Nový hardware potřebuje především exkluzivní software, a proto hned v první den étrojky pustily obě konkurenční strany do médií své největší zbraně. Kromě detailních informací, cenové politiky a data premiéry to byly především opravdové herní žně. Vybíráme opravdu jen to nejlepší, ale i tak je toho zatraceně hodně. A začínáme symbolicky jednou z nejdůležitějších exkluzivních her aktuální generace - survivalovým The Last of Us, který by vám mohl připomenout Já, legenda. Hra pochází od autorů série Uncharted a recenzenti (mne nevyjímaje) na ni nešetří desítkovými hodnoceními. Ukázka by vás měla patřičně nalákat.

Sequely:

Metal Gear Solid: Phantom Pain

Assassin´s Creed IV

Dead Rising 3

Final Fantasy XV

Splinter Cell: Blacklist

Forza Motorsport 5

Dark Souls II

 

Kingdom Hearts 3

Restarty:

Killer Instinct

Mirror´s Edge

Originály:

The Crew

Titanfall

The Division

Destiny

Dying Light

Ryse: Son of Rome

Sunset Overdrive

Quantum Break

 

The Dark Sorcerer

A to zdaleka není všechno. Co mě osobně zaujalo nejvíc? Užasně vypadající Dark Souls II, více než vítaný návrat Mirror´s Edge, otevřený svět v závodním The Crew, hravost akční arkády Sunset Overdrive, úžasná atmosféra Quantum Break a rozkošný nadhled upoutávky na The Dark Sorcerer. Ať už vás svět herních hitů pohlcuje nebo naopak míjí, zkuste si pár upoutávek proklikat. Uvidíte co letí nebo letět bude v období Vánoc a ve většině případů je to celé spíš o blockbustery inspirované čumendě a nikoliv o pasivním sledování hýbajících se pajďuláků. Nehledě na to, že řada ukázek se intezitou může plně srovnávat s nejáčkovějšími hollywoodskými spektákly. Kdybyste v tom měli extrémní chaos nebo chtěli koukat i na další zajímavosti, které se ještě do čtvrtka objeví, zkuste přeladit ke kolegům na Games.cz, kteří se zpravodajskému pokrytí E3 věnují 24 hodin denně.

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace