Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Denzel Washington vraždícím popelářem


ikona
Mr. Hlad
denzel washingtonshovel ready
Variace na Muže v ohni z budoucnosti a s virtuální realitou? 

Denzel Washington má dva Oscary, ale naštěstí to neznamená, že by chtěl až do smrti točit jen filmy, kterými by se zalíbil akademii. Komerčním projektům a intelektuály často vysmívaným žánrům se v žádném případě nevyhýbá a ačkoliv mu bude příští rok šedesát, pořád ještě jeho naštvaný výraz funguje a člověk by se mu okamžitě klidil z cesty. A právě svůj ksicht, charisma a drsňáctví hodlá nejspíš využít i u projektu s názvem Shovel Ready.

 

Půjde o adaptaci sci-fi románu kulturního redaktora New York Times Adama Sternbergha, který se v knihkupectvích objeví až příští rok. Ví se ovšem, že hlavním hrdinou bude bývalý popelář, ze kterého se stal nájemný vrah. Jeho nejnovějším úkolem je zlikvidovat mladou dívku, on se však místo toho rozhodne ji ochránit. Takže bude běhat s holkou po dystopické budoucnosti, v níž bude důležitým faktorem i virtuální realita, a bude se pokoušet zabránit zničení New Yorku.

 

Jméno režiséra zatím neznáme, a tak může být dojem, že půjde o variaci na Muže v ohni z budoucnosti (Denzel, holka, zabíjení, však to znáte), mylný. Ale i kdyby byl, thrillerů s tímhle borcem není nikdy dost. A málokdy jsou nepovedené.

---

Vytáhni v hospodě: Washingtonův syn Malcolm se jmenuje podle bojovníka za práva afroameričanů Malcolma X. Toho si Washington dokonce i ve stejnojmenném filmu zahrál.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace