Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Producent Star Wars chystá novou sci-fi


ikona
KarelR
rharick mccallumstar wars
A na lidskou rasu zapomeňte! 

Rick McCallum produkoval Star Wars, takže má nadosmrti vystaráno. Naštěstí se ale dál drží ve filmovém byznysu a snaží se vydělané peníze utratit nějakým rozumným způsobem. Naposledy je vložil do českého natáčení Lucasových Red Tails, jeho nový projekt potom také zůstane mimo USA. Už teď ale zní o řád zajímavěji.

Půjde totiž o celovečerní adaptaci kraťasu R'ha, který před půl rokem uchvátil půl internetu. Dílo dvaadvacetiletého Kaleba Lechowskiho vyprávělo o mimozemské rase, která se snaží ubránit před robotickým nepřítelem. A na šesti minutách jde o parádní podívanou, jež si přímo říká o natáhnutí na hodinku a půl.

Lechowskimu se tedy jeho přání splnilo. Kraťasu si všiml Hollywood a začal se o něj prát, přičemž jej nakonec dostal pod svá křídla McCallum. Ten chce Lechowskimu dopřát maximum tvůrčí svobodu, půjde tudíž o ryze evropský projekt, do kterého nebudou moct kecat kravaťáci ze zámoří. Příběh má nicméně zůstat plus mínus stejný, můžeme se tak těšit na galaktický střet dvou ras, ve kterém ale nebude figurovat jediný člověk,

Je to velice odvážný tah, doufejme tedy, že talentovaný mladík z látky vytěží maximum. S tak zkušeným producentským dohledem by měl mít motivace a podpory habaděj, a s trochou štěstí by z R'ha mohl být "další District 9".  Díky za tu šanci. Ve věku přístupnějších triků každá ambiciózní sci-fi potěší!

---

Vytáhni v hospodě:  Facebook stránka kraťasu nabízí concept arty a previzualizace, kdyby někoho zajímaly.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace