Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér Já, robot jede do Egypta


ikona
Mr. Hlad
alex proyas
Našel jeden z nejpřehlíženějších filmařů současnosti hvězdu pro svůj nový projekt?  

Alex Proyas je režisér, jehož jméno moc běžných diváků nezná, i když má na kontě hity i kultovní filmy. Zkrátka se mu nějak nedaří dostat se mezi absolutní špičku, ale to je konec konců jeho problém. Dokud točí dobré filmy, my si je rádi najdeme sami. Před několika měsíci mu zařízli zajímavě vypadající fantasy o souboji andělských armád Paradise Lost, ve které si měl Bradley Cooper zahrát Lucifera, ale žánr fantasy přeci jen neopouští.

Jeho novinka se má jmenovat Gods of Egypt a, jak asi tušíte, odehrává se ve starověkém Egyptě. Bůh Osiris je tu zavražděn, a tak se jeho syn Horus rozhodne spojit síly s bohyní lásky Hathor a obyčejným lidským zlodějíčkem, aby se pomstil. Bohové vedle lidí, neokoukaná mytologie a v roli boha Hora potenciálně charismatický Nikolaj Coster-Waldau ze Hry o trůny? To bychom si asi nechali líbit. Snad o sobě tentokrát Proyasova příslovečná smůla nedá vědět.

---

Vytáhni v hospodě: V Egyptě se narodil i samotný Proyas, ale když mu byli tři roky, přestěhovala se rodina do Austrálie.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace