Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spielberg a Day-Lewis opět spolu?


ikona
Mr. Hlad
daniel day-lewissteven spielberg
Natočí tým z Lincolna další drama s oscarovými ambicemi? 

Steven Spielberg je bůh, o tom se nikdy s nikým přít nebudeme, fakt je ale ten, že jeho poslední filmy nejsou takové pecky, na jaké jsme od něj zvyklí. Lincoln nudil a nijak zvlášť nevyčníval vedle ostatní životopisů, které chtějí vyhrát Oscara, Tintin komerčně prošuměl a Válečný kůň byl kýčovitý tak, že to občas bylo až nepříjemné. Ale pořád je to do háje Spielberg a ten má na svém kontě tolik pecek, že kdyby se rozhodl točit šestihodinový thriller o těžkém osudu zemědělců, kteří se pokouší pěstovat saturejku ve válkou zničené Sýrii, nejspíš by to bylo minimálně fajn.

Teď plánuje spolu s Bradley Cooperem a scenáristou Jasonem Hallem adaptaci knihy American Sniper o nejlepším odstřelovači všech dob. Už však krouží okolo dalšího projektu. Tím by mohlo být drama Thank You For Your Service. To má vycházet z knihy Davida Finkela, která se zabývá tím, co se děje v hlavách vojáků po tom, co se vrátí domů a jak se vyrovnávají s posttraumatickým stresem. V hlavní roli by se mohl objevit Daniel Day-Lewis, který by dokázal být vážným kandidátem na Oscara, i kdyby hrál prodejce Nového prostoru. Konečně to zní jako témata, která by mohla být pod Spielbergovým dohledem zajímavá. Dost bylo přebarvičkovaných pohádek o konících!

---

Vytáhni v hospodě: Daniel Day-Lewis si málem zahrál hlavní roli v Umučení Krista, ale podle Mela Gibsona vypadal moc jako Evropan.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace