Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Grumpy Cat dostane vlastní film


ikona
KarelR
grumpy cat
Věčně nas*aná kočka na stříbrném plátně. Yay... 

Hollywood už zase neví kudy kam. Ale když dostali vlastní film i Jonas Brothers a Justin Bieber, proč ne Grumpy Cat? Zamračený internetový fenomén doufám netřeba představovat. Všichni už ho potkáváme pěkných pár měsíců a zatím to vypadá, že tu s námi bude minimálně stejně dlouho jako naštvaný Hitler. A teď ho navíc čeká výlet na stříbrné plátno.

 

Za tímhle nápadem stojí produkční společnost Broken Road, která se dohodla s managery Grumpy Cat (!) na tom, že s ní natočí rodinný celovečerák v duchu Garfielda. Nikdo se tedy ani nesnaží zastřít, že to bude prázdná a tupá ždímačka peněz. A že se akorát obšlehne oranžový klasik, jehož filmy samy o sobě dopadly tragicky.

Grumpy Cat už se stihla objevit v půl tuctu televizních pořadů a vyhrála webových kupu cen. Jestli tak v kinech nevyhoří, brzy bude mít větší vilu než Tom Cruise a třeba jí někdo obsadí do rebootu akční supersérie Jako kočky a psi. Možnosti jsou nekonečné. A imf s Hladem se už teď perou o to, kdo slízne všechnu recenzentskou smetanu...

---

Vytáhni v hospodě:

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace