Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tom Hardy vám zazpívá


ikona
Mr. Hlad
tom hardy
Tom Hardy se možná objeví v biografii jedné z nejslavnějších hudebních hvězd 

Je jen málo žijících muzikantů, kteří by si zasloužili svou biografii. Elton John ovšem patří mezi špičku už pár desetiletí, a tak se mu jeho filmový životopis docela přejeme. Rocketman se připravuje už celkem dlouho a ví se o něm, že půjde nejspíš o úplně klasické „narodil se, vyrůstal, naučil se hráč na klavír, moc mu to šlo, stala se z něj hvězda, byl trochu divný a měl problémy, ale jako umělec byl bůh, takže nazdar“. Prostě životopisná klasika, se kterou se celkem snadno bojuje o Oscary.

Sám Elton John prozradil, že by se mu v hlavní roli filmu líbil Justin Timberlake, vypadá to ale, že má smůlu. O účasti v projektu Rocketman totiž začal jednat Tom Hardy, což je dost zajímavá volba. Zpívat jsme ho ještě neslyšeli a navíc se v posledních letech objevoval spíše v rolích drsňáků, co lidi mlátí, místo toho, aby jim hráli na piáno. Každopádně tahle změna by mu mohla pomoci dostat se k nějakým těm filmovým cenám.

---

Vytáhni v hospodě: Elton John má doma Oscara za písničku Can You Feel the Love Tonight ze Lvího krále. Ten samý film mu vynesl i další dvě nominace.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace