Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dojde na válku s opicemi?


ikona
Mr. Hlad
planet of the apes
Tvůrci pokračování nové Planety opic se malinko rozpovídali o příběhu 

Předloňské Zrození Planety opic byl jeden z těch filmů, na který vzpomínáme dost rádi. Ze začátku šlo o černého koně léta, ale nakonec z toho byly velmi slušné výdělky a hlavně film, který byl v rámci letní sezóny nadprůměrně inteligentní, což mu ovšem nezabránilo v tom, aby byl i našlapaný parádní akcí. A sledovat Andyho Serkise jako Caesara byla jednoduše radost. Dvojky se dočkáme příští rok a ačkoliv Ruperta Wyatta nahradí režisér Monstra Matt Reeves, dojde i k důležitějším změnám. Už nějakou dobu se totiž ví, že se děj Dawn of the Planet of the Apes přesune o pár let do budoucnosti a ta nevypadá pro lid  zrovna růžově.

Většina lidstva je kvůli opičímu viru po smrti, Caesar a jeho kámoši se naučili jezdit na koni a města začíná opět ovládat příroda, jak můžete vidět na obrázcích. Skupina vědců se sice pokouší zabránit vyhynutí lidí, ale moc se jim nedaří a navíc spousta přeživších není moc ráda, že je v pozici šéfů Země nahradili opičáci. Oběma frakcím se sice povede uzavřít příměří, ale na obou stranách se najdou lidé (a opice), které o něj ani trochu nestojí. Zní to poměrně zajímavě a opět bychom se mohli dočkat jak akce a skvělých triků, tak i nějakého toho lehčího přemýšlení. A ty obrázky z New Orleans, kde se natáčí, vypadají sakra dobře.

---

Vytáhni v hospodě: Vzpomenete si ještě na Planetu opic od Tima Burtona? My radši ani ne.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace