Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #194 o Batmanovi a geecích


ikona
Mr. Hlad
víkendový výplach
Víte toho o comicsech víc než čtyřletá holka? Testuje Morgan Freeman novou technickou hračku? A jak začínal Batman?  

Stoprocentně květnový výplach

Herní trailer týdne
Batman je borec. Na jeho další film si sice nejspíšch chvilku počkáme, ale hodně se mu daří i v počítačových hrách. Arkham Asylum a Arkham City byly sakra zábavné kousky a teď se chystá jejich prequel Batman: Arkham Origins, v němž se Bruce Wayne teprve bude učit, jaké to je pracovat po nocích jako ochránce Gothamu. První upoutávka, ve které si to rozdá se zabijákem Deathstrokem, se ale hodně povedla.

Pivo týdne
Hra o trůny je všude, když ale člověk narazí na drsňáky ze Západozemí i mezi regály, kde si vybírá, jestli večer stráví ve společnosti plzeňského zázraku nebo kněžny ze Svijan, může ho to trošku zarazit. Každopádně reklamy na pivo Hra o trůny by určitě dokázaly člověk probrat z letargie způsobené násilnou propagací pracích prášků a luxusního spodního prádla vyrobeného z kůže mláďat pandy.

Diskuse týdne
Stejně jako každý správný filmový geek určitě čas od času řešíte ideální obsazení již existujících filmů. Byl by Demolition Man lepší, kdyby se v něm sešli Van Damme a Segal? Jak by asi vypadal Anglický pacient s Jasonem Stathamem v hlavní roli? A nebyla by účast Stanislava Zindulky oživením série typu Prci, prci, prcičky? Na podobné hovadiny myslí spousta lidí a tady si s nimi můžete pokecat. Mimochodem ta verze Hard Boiled se Slyem a Arnoldem by mohla být sakra zajímavá!

Spáč týdne
Morgan Freeman je už solidní dědula a ačkoliv se umí pořád tvářit tak, že to vypadá, že o padesát let mladší herci by od něj dostali po tlamě, fakt je však ten, že má blíž k domovu důchodců než regulérní akční roli. Interview, ve kterém spolu s Michaelem Cainem propaguje Podfukáře, to jen potvrzuje. Dát si dvacet před kamerou není úplně obvyklé promo. Ale na druhou stranu výmluva, že testuje novou technologickou koninu a přes zavřená víčka aktualizuje svůj profil na Facebooku, za to asi stála.

Fotky týdne
Natáčení je dřina, zvlášť, když člověk musí hrát nějakou potvoru, do které ho každý den maskéři několik hodin oblékají. Nebo když vzniká projekt, jehož epičnost je vidět i v momentech, kdy režisér zařve „Pauza!“ Každopádně tahle hromada fotek ze zákulisí natáčení legendárních filmů je jednoduše lahůdková.

Geek týdne
Filmy, comicsy a počítačové hry jsou obvykle považovány za doménu chlapů a kluků. Holka-geek je pořád ještě celkem vzácná, ale jak to vypadá, o budoucnost se bát nemusíte. Čtyřletá Mia Grace totiž ví o comicsech víc než my všichni na MovieZone dohromady. Nakašlat na My Little Pony!

Dokument týdne
Před třiceti lety měl premiéru Návrat Jediho. Svět si myslel, že to je naposledy, co se Hvězdné války objeví v kinech a pro celou jednu generaci šlo o zásadní kulturní událost. Režisér Kyle Newman, jenž má na triku i celovečerák Fanboys, se rozhodl vyzpovídat pár lidí, kteří v té době žili Hvězdnými válkami. Co znamenal Návrat Jediho pro Kevina Smithe, Tophera Grace nebo Eli Rotha? To zjistíte po kliknutí sem, kde si můžete The Return of Return of the Jedi: 30 Years and Counting pustit.

Přátelé týdne
Většina herců ze seriálu Přátelé má co na práci, ale fandů je pořád dost, a tak jim nejspíš udělá radost i to, když se na chvilku v show u Ellen pár z nich setká. Ta parta to má pořád v sobě, ne že ne.

Dvojníci týdne
I ty největší hvězdy potřebují záskok. Je docela naivní myslet si, že každý je podobný magor jako Jackie Chan a po hlavě se vrhá do scén, v nichž je riziko krvavého ale sakra efektního úmrtí nad přijatelnou hranicí. Jak ale dublové slavných herců vypadají? Někdy podezřele stejně, jindy úplně jinak, ale mrkněte se sami.

Duel týdne
Minule jsme se vás ptali, jestli by se měl Martin Lawrence objevit ve třetích Mizerech, nebo by bylo lepší, kdyby si Michael Bay našel nějakou náhradu. Velká většina z vás by si ho vedle Smithe dokázala představit i po těch filmových zvěrstvech, která má za sebou.

Dnes se mrkneme mezi autíčka. V šestce Rychle a zběsile na konci hrdinové zlikvidovali gigantické nákladní letadlo, v pětce zničili Rio a ve čtyřce půlku hranice mezi USA a Mexikem. Honičky s tankem na dálnici nebo destrukce vlaků už dělají jen proto, aby se udrželi ve formě. Co by musela parta z Rychle a zběsile provést v sedmičce, aby vás posadila na zadek? Zkuste jedním nebo dvěma slovy napsat váš nápad do předmětu a do textu se klidně rozepiště. Jsme docela zvědaví.

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (40)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace