Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Třetí světová začíná na ponorce


ikona
Mr. Hlad
gerard butlermcg
Režisér čtvrtého Terminátora a parta mariňáků chtějí zabránit atomové válce 

Některé projekty vypadají hodně slibně a člověk se na ně začne těšit chvilku po tom, co se o jejich existenci dozví, ale do kin se ne a ne dostat. To je přesně případ thrilleru Hunter Killer. Před několika lety na něm pracoval Phillip Noyce, ale po pár měsících ho pustil k vodě a nahradil ho Antoine Fuqua. Ten chtěl na palubu ponorky posadit kapitána Gerarda Butlera a komando mariňáků se Samem Worthingtonem a tahle banda se měla pokusit zastavit ruského generála, který chtěl začít třetí světovou a unesl ruského prezidenta.

Zní to béčkově, ale vysokorozpočtový akčňák podobného ražení by se asi v kinech neztratil. Fuqua s Butlerem nakonec odešli dělat Pád Bílého domu, ale společnost Relativity to nevzdává. Nejnověji to vypadá, že Hunter Killer skončí v prackách režiséra McG. Ten má za sebou Charlieho andílky, čtvrtého Terminátora a momentálně kutí prý hodně povedený thriller s Kevinem Costnerem Three Days to a Kill. Právě na základě tohohle filmu to vypadá, že by McG mohl skončit na ponorce. Butler už je sice mimo hru a jak to vypadá s Worthingtonem, zatím nikdo neví, ale každopádně s dobrým castingem by z toho mohl být povedený military thriller. A těch je v poslední době sakra málo, takže sem s tím!

---

Vytáhni v hospodě: Skutečné jméno režiséra McG je Joseph McGinty Nichol. McGinty bylo příjmení jeho matky za svobodna.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace