Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kurýr se vrátí hned třikrát


ikona
Mr. Hlad
jason statham
Holohlavý řidič vyrazí na další mise. Možná ale bez Jasona Stathama 

Luc Besson dokázal z Francie udělat malý Hollywood. Za občas celkem srandovní peníze zvládá natáčet filmy, které minimálně v trailerech obvykle působí jako něco, co by potenciálně mohlo rvát koule. Výsledek někdy stojí za prd, ale jindy se Bessonova akční béčka povedou na jedničku a vydělají. V roce 2002 se mu navíc povedlo pro akční žánr objevit Jasona Stathama a jeho tři díly Kurýra se řadí mezi největší bessonovské hity. Pokud nepočítáme seriál, naposledy Frank Martin vyrazil do akce v roce 2008. Ale zdá se, že svou káru bude muset zase vytáhnout z garáže.

Bessonova společnost EuropaCorp se totiž spřáhla se společností China's Fundamental Films a hodlají nějakou dobu produkovat filmy společně. Součástí dohody je i oživení Kurýra a dočkáme se údajně rovnou tří filmů. Každý by měl mít rozpočet třicet až čtyřicet milionů a minimálně jeden z nich se bude odehrávat v Číně. Na jména režisérů je pochopitelně ještě brzy, ale Besson a jeho noví parťáci z Asie teď spíš řeší, jak to bude se samotným hlavním hrdinou. O Jasonu Stathamovi totiž zatím nepadlo ani slovo. Na druhou stranu jeho akční béčka nejsou v kinech zrovna úspěšná a řidič v dobře padnoucím obleku mu vždycky seděl, takže by od něj byla velká blbost, kdyby se s Bessonem minimálně nepokusil dohodnout.

---

Vytáhni v hospodě: V Kurýrovi dělal Statham téměř všechny akční scény sám.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace