Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Apokalypsa s Kirkem


ikona
Mr. Hlad
chris pinestar trek
Po Star Treku si chce dát Chris Pine trošku temnější sci-fi 

Chris Pine se za chvilku vydá do kin s druhým Star Trekem a než se začne natáčet trojka, musí si najít jinou práci. Na vánoce ho čeká Jack Ryan, v MZ Live jsme probírali, že by se měl objevit v pohádkovém muzikálu Roba Marashalla Into the Woods vedle Johnnyho Deppa, Meryl Streep a Jakea Gyllenhaala, ale teď se upsal projektu, který vypadá mnohem zajímavěji. Čeká ho jedna z hlavních postav v projektu Z for Zachariah.

V něm si zahraje i Tobey Maguire a čerstvě ho posílili i Amanda Seyfried a Chiwetel Ejiofor. Děj se má odehrávat na farmě daleko od civilizace, kde žije mladá dívka a snaží se, aby její hospodářství nějak fungovalo. Jinou šanci vlastně nemá, protože právě její farma je jediné místo v okolí, kde je po nukleární válce dýchatelný vzduch. Když se ale z lesů vynoří několik cizinců, zjistí, že se věci mají trošku jinak, než doposud tušila. Režisér Craig Zobel doufá, že by se mohlo začít točit už v srpnu.

---

Vytáhni v hospodě: Pineův otec Robert si zahrál s původním Kirkem Williamem Shatnerem v televizní kriminálce Incident on a Dark Street.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace