Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Starkovská slezina v kuchyni


ikona
KarelR
chefjon favreaurobert downey jr.scarlett johansson
Scarlett Johansson a Robert Downey Jr. podpoří dobrého kamaráda. 

Jon Favreau konečně pochopil. Největší předností jeho tvorby byl vždycky humor, a jakmile se pokusil natočit blockbuster bez něj, byl výsledek tristní. Po Kovbojích a vetřelcích se ale režisér prvních dvou Iron Manů hluboce zamyslel a vrhnul se na menší, přesto zajímavý projekt.

 

Ve vlastní produkci jménem Chef si zahraje vyhozeného kuchaře Carla, který rozjede byznys s food truckem (snad existuje i lepší český ekvivalent než mlsobus...). Zní to jako docela obyčejná indie, obsazení ale po Sofie Vergaře nebo Johnu Leguizamovi stihlo nabrat dvě velké hvězdy. Jednak se zastaví Robert Downey Jr. v nějaké menší roli/větším cameu. A telefon Favreauovi zvedla i Scarlett Johansson, která vzala roli restaurační manažerky, do níž se hlavní hrdina bezhlavě zakouká.

 

Parádně fungující dvojku z Iron Mana 2 tedy čeká další setkání před kamerou, ze kterého snad Favreau vytříská minimálně tolik humoru jako posledně ("Dostal jsem ho!"). S Downeym za zády by potom Chef neměl jen tak zmizet z filmového radaru, můžeme se tak začít těšit na nadějnou menší produkci, kterých není nikdy dost.

---

Vytáhni v hospodě: Favreaův Chef není jediný kuchařský film, který se momentálně chystá. Stejné jméno zatím nese i konkurenční projekt s Bradleym Cooperem, který napsal Steven Knight (Východní přísliby) a před Johnem Wellsem (Manažeři) jeho režii zvažovali David Fincher a Derek Cianfrance. Že by nejveselejší vaření všech dob?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace