Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Carnahan a válka proti drogám


ikona
Mr. Hlad
joe carnahan
Režisér A-Teamu a Mezi vlky chystá thriller ve stylu Affleckova Města. Jen u toho asi bude víc mrtvých 

Joe Carnahan je režisér, který bez problémů zvládá skloubit skvělé akční scény se zajímavými postavami. Podle všeho je to ale trošku tvrdohlavý chlap, což mu v kariéře možná malinko ubližuje. Jeho verze Daredevila byla tak temná, že jednoduše nemohla dostat zelenou a i když by se nejspíš fandům líbila, komerčně by šlo o sebevraždu. Bojovat za obsazení Franka Grilla v novém Přání smrti se mu tváří v tvář touze studia po Bruci Willisovi taky nevyplatilo (což se dalo čekat), a tak se teď chvilku flákal. Ale zdá se, že si vybral nový a sakra zajímavý projekt.

Jedná totiž o tom, že by režíroval adaptaci knihy Chucka Hogana Devils in Exile, která by se v kinech měla jmenovat Sugar Bandits. Hogan napsal předlohu Affleckova sakra povedeného Města a i tentokrát se můžeme začít těšit na akci se zajímavými hrdiny. Hlavní postavou je totiž veterán z války v Iráku Neal Maven, který se vrátil domů a zjistil, že jeho život se naprosto rozpadl. Pak ale pozná dalšího veterána Brada Royce, jenž ho ukecá k tomu, aby spolu s ním a partou dalších ex-vojáků začal přepadat gangy obchodující s drogami, které by pak obrali o peníze a zlikvidovali zásilky narkotik. Ulice budou čistější, jejich peněženky naditější a do života se jim vrátí trocha adrenalinu, takže na první pohled ideální situace. Brzy ale mají za zadkem dvojici najatých zabijáků i agenty DEA a vypadá to, že někdo z týmu nehrál úplně podle pravidel. Zní to sakra zajímavě, takže sem s tím.

---

Vytáhni v hospodě: Než se Joe Carnahan stal režisérem, pracoval osm let jako stěhovák.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace