Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

M:I 5 je bez režiséra?


ikona
Mr. Hlad
mission:impossibletom cruise
Tom Cruise se oficiálně vrátí jako Ethan Hunt. Ale možná přišel o režiséra 

To, že vznikne pátá Mission: Impossible, bylo celkem jasné. Výdělky i kvalita čtvrtého dílu si o to přímo říkaly a Tom Cruise vypadá posledních patnáct let prakticky úplně stejně, takže pokud bude chtít lézt po mrakodrapech a zachraňovat svět dalších dvacet let, víceméně s tím nemáme problém. Teprve teď se ale oficiálně pátému dílu upsal. Na zápletku a casting vedlejších rolí je ještě hodně brzy (ačkoliv doufáme minimálně v návrat Pauly Patton), ale je dost možné, že za kamerou nakonec bude někdo jiný než původně avizovaný Christopher McQuarrie.

Režisér Jacka Reachera a držitel Oscara za scénář k Obvyklým podezřelým se totiž upsal remakeu špionážního thrilleru Polární stanice Zebra. V původní verzi si zahráli Rock Hudson, Ernest Borgnine nebo Patrick McGoohan a hlavním hrdinou příběhu z doby studené války byl kapitán atomové ponorky, který má na severní pól dopravit komando mariňáků, přeběhnuvšího sovětského vědce a pár agentů, jejichž úkolem je zachránit pracovníky meteorologické stanice. Brzy se to ale celé zkomplikuje kvůli zrádci ve vlastních řadách a faktu, že na stanici se evidentně děje víc, než oficiální místa prozrazují. McQuarrie, jenž má na kontě i špionážně-válečnou Valkýru, by tohle měl zvládnout a dost možná se tak dočkáme po delší době zajímavého thrilleru z neobvyklého prostředí. Ale Cruise si nejspíš bude muset najít nového režiséra.

---

Vytáhni v hospodě: Ačkoliv McQuarrie pomáhal pilovat scénář už u čtvrté Mission: Impossible, v titulcích uvedený není.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace