Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Našel se konečně představitel Vrány?


ikona
Mr. Hlad
crowvrána
Remake Vrány má konečně hlavního hrdinu... 

Série Vrána je prokletá. Během natáčení prvního (a vynikajícího) dílu nešťastnou náhodou zemřel Brandon Lee. Film byl úspěšný, a tak přišly další tří pokračování, v nichž se pokaždé objevil jiný herec a pokaždé to bylo horší a horší, až to bylo úplně nejhorší. Dnes se ale předělává úplně všechno, takže musí dojít i na Vránu. Konec konců letos je to dvacet let od jedničky, tudíž se na to lze vymlouvat. Kamery se ale ne a ne rozjet. Na Vráně si vylámali zuby režiséři jako Stephen Norrington nebo Juan Carlos Fresnadillo a v různých fázích se okolo hlavní role motali třeba Bradley Cooper nebo Mark Wahlberg.

Už nějakou dobu je v kolonce „režie“ napsaný Španěl F. Javier Guttierez a ten teď našel i svou hvězdu. A údajně přesně tu, po které od začátku toužil. Před pár týdny se sice šeptalo, že by si muže, jenž se vrací ze záhrobí, aby pomstil svou smrt, zahraje Tom Hiddleston, ale se vší úctou k Thorovu bráchovi, Luke Evans je lepší volba. Letos pořádně zapotí partě z Rychle a zběsile 6 a příští rok ho čeká role samotného Draculy. Navíc já osobně mám z toho chlapa pocit, že se opravdu hodně snaží, aby nezmlátil každého ve svém okolí a něco takového Vrána potřebuje. Takže snad se konečně začne natáčet.

---

Vytáhni v hospodě: Evans si v Souboji Titánů zahrál boha Apollóna a ve Válce Bohů rovnou Dia.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace