Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Harry Potter letí do Japonska


ikona
Mr. Hlad
daniel radcliffeharry potter
Daniel Radcliffe si vybral další projekt, který by ho měl odstřihnout od Bradavic 

Když má člověk hlavní roli v osmi filmech o Harry Potterovi, má pak docela těžké, když chce svět přesvědčit, že umí hrát a zvládne před diváky obstát i bez kouzelné hůlky. Daniel Radcliffe se sice bude muset ještě chvilku snažit, rozhodně má ale dobře našlápnuto k tomu, aby se kouzelnického cejchu zbavil. Žena v černém se mu povedla a ještě letos od něj uvidíme horor Horns, v němž mu na hlavě vyrostou rohy, dostane pár nadlidských schopností a začne pátrat po vrahovi své přítelkyně. A celé to točí Alexandre Aja, jenž se s ratingy a přístupností moc nepáře.

Jeho nejnovější projekt zatím nemá název, ale vypadá docela zajímavě. Zkušený klipař Anthony Madler totiž chystá adaptaci skutečného příběhu novináře Jakea Adelsteina. Ten pracoval v japonských novinách v Tokiu a měl na starost rubriku o zločinu, ve které se poměrně často objevovalo jméno místního krále podsvětí jménem Tadamasa Goto, což se mu logicky moc nelíbilo. Adelsteinovi tedy neustále šlo o život a jeho práce si nakonec vybrala i svou daň. Tvůrci slibují velkou kriminální ságu a pokud bude hotový scénář, mohli by Mandler s Radcliffem začít natáčet už začátkem příštího roku.

---

Vytáhni v hospodě: Radcliffeova agentka Sue Latimer je matkou herce Freddieho Highmorea.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace