Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co přijde po Districtu 9 a Elysiu?


ikona
KarelR
elysiumneill blomkampsharlto copley
Neill Blomkamp už chystá další sci-fi. 

Taková partnerství člověka prostě baví. Neill Blomkamp a Sharlto Copley společně natočili hitovou sci-fi District 9, po níž se Hollywood začal o duo talentovaných Jihoafričanů přímo rvát. Oba pánové ale odolali spoustě lukrativních nabídek (jen Copley si zahrál v A-Team, protože zbožňuje seriál), načež se pustili do dalšího společného filmu. Skvěle vyhlížející Elysium už je ale v postprodukci, pánové tak pomalu začínají řešit, co dál.

 

A jejich plány jsou nadmíru potěšující. Chystají totiž třetí originální projekt nazvaný Chappie, s nímž se hodlají vrátit do rodného Johannesburgu. Zatím o něm víme jen to, že půjde o sci-fi komedii, která se bude odehrávat v neobvyklém prostředí. S Blomkampem za kamerou a Copleym před ní se ale netřeba bát o to, že by nás čekala nějaká neambiciózní sázka na jistotu. Lehký žánrový úkrok by měl navíc zaručit, že se tahle dvojka nebude opakovat, takže momentálně zvedáme oba palce nahoru.

---

Vytáhni v hospodě: Copleyho jsme na plátně neviděli od tři roky starého A-Teamu, letos nám to ale bohatě vynahradí. Objeví se totiž hned ve čtyřech filmech, a to v Elysiu, sci-fi Europa Report, hororu Open Grave a remakeu Oldboye.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace