Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

McClane jede do Japonska


ikona
Mr. Hlad
bruce willisdie hard
Smrtonosná past 6 má zelenou a míří na východ 

Smrtonosná past: Opět v akci nestála moc peněz, takže v pohodě zvládla i fakt, že se jí v kinech nedařilo tak, jak by si John McClane (ten ze starších dílů) zasloužil. I ti největší fandové však musí přiznat, že bylo dost bolestivé sledovat, jak jim během devadesáti minut doslova umírá akční ikona před očima. Ale Hollywood si spočítal, že se to vyplatilo, a tak se začalo mluvit o šestce prakticky hned po pátém díle. Teď to vypadá, že bychom se jí mohli dočkat celkem brzy, protože první informace jsou už venku. Film s názvem Die Hardest, což by se s fantazií našich překladatelů dalo přeložit jako Nejsmrtonosnější past, momentálně píše Ben Trebilcook, jenž tvrdí, že by byl rád, kdyby jeho film udělal pro sérii to samé co Rocky Balboa pro ságu o Slyově boxerovi. Neznáme ho, ale do karet mu hraje fakt, že to není Skip „poseru, na co sáhnu“ Woods. To nám zatím stačí.

O příběhu zatím pochopitelně nikdo nechce nic prozradit, ale jisté je to, že film sice začne v New Yorku, jeho hlavní část se však má odehrávat v Tokiu. Konec konců americké tržby za moc nestály a ve světě mají McClanea diváci pořád rádi, tak proč jím nejít na ruku? Jestli se vrátí Jai Courtney v roli McClanea juniora, zatím nikdo prozradit nechce a i na jméno režiséra je zatím brzy, ovšem přiznejme si, že horší než pětka by to bylo jen v případě, že by za kamerou stál Tomáš Magnusek a McClane by se v Japonsku vydával za učitele, který chce zabít partu mladistvých Romů.

---

Vytáhni v hospodě: Když kvůli sequelu Třístovky odstoupil původní režisér pětky Noam Murro, nahradit ho mohl Nicolas Winding Refn (Drive), Joe Cornish (Útok na věžák) nebo Justin Lin (poslední díly Rychle a zběsile). On to s trochou snahy fakt mohl být dobrý film!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace