Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další případ pro 21 Jump Street


ikona
KarelR
21 jump streetchanning tatumjonah hill
Kdy budou Tatum s Hillem znovu chránit zákon? 

21 Jump Street patří mezi největší loňské prohřešky české distribuce. O to větší fandovskou základnu si ale našel na domácích nosičích, které se bez debat dají protáčet do aleluja. Jde totiž o jeden z těch filmů, u nichž si i napotřetí řeknete: "Super, brzo to chci vidět znova!", s čímž mimochodem souvisí jistá příznivá věc - hlad po sequelu.

 

O tom se v Sony spekuluje už od premiéry jedničky, která v kinech nakonec trhla celých 200 milionů dolarů. Až nyní se ale definitivně dozvídáme, že ho v roce 2014 opravdu uvidíme. Původně se sice hlásalo, že se bude točit už na podzim 2012. Tyhle plány ale nevyšly, takže mohou Jonah Hill a Michael Bacall vesele pracovat na scénáři, zatímco Phil Lord a Chris Miller dokončují očekávaný megablockbuster Lego: The Pieces of Resistance.

 

Za kamerou by se tudíž měla sejít ta samá parta, před ní by pak mimo Tatuma s Hillem neměl chybět minimálně Dave Franco, jehož postava se prý objeví alespoň na chvíli. Jinak se pochopitelně dočkáme i řady nových tváří, které zaplní zatím utahovanou zápletku s vysokoškolským lovením padouchů. Těšíte se? Zdaleka nejste sami.

---

Vytáhni v hospodě: Než Molly dostala tvář Brie Larson, měla si ji zahrát Emma Stone, která s Hillem pekla v Superbad. Nakonec jí v tom ale zabránilo rozsáhlé natáčení nového Spider-Mana.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace