Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další Rychle a zběsile už za rok?


ikona
Mr. Hlad
fast & furiousjason statham
Vin Diesel hodlá opravdu šlápnout na plyn 

Z Rychle a zběsile se stala série, kterou mají fandové akčních filmů rádi, i když jim celá ta subkultura autíčkářů mohla v prvních dílech připadat trošku směšná. Dnes se ale na dálnicích bojuje s tanky a skrz jihoamerická velkoměsta jezdí hrdinové s gigantickým trezorem přivázaným za auto. Zkrátka je to větší legrace, než když si dva šašci poměřují přirození tím, kdo má rychlejší a barevnější auto. Než se začalo točit Rychle a zběsile 6, říkalo se, že spolu s ním vznikne i sedmička. Nakonec ale padlo rozhodnutí natočit oba filmy zvlášť. Vin Diesel teď ale oznámil, že sedmičky se dočkáme už 11. července 2014.

Je to docela fofr, na druhou stranu evidentně už nějaké přípravy proběhly. Krom Diesela přislíbil návrat i Paul Walker, jak je to se zbytkem bandy, to zatím netušíme. Rozhodnutí točit film za sto milionů ale člověk musí trošku promyslet, takže je dost pravděpodobné, že jednání už probíhají nějakou dobu. Případně, že všichni důležití herci měli ve smlouvě opci a teď nám budou tvůrci každý měsíc předhazovat, kdo se to slavnostně vrací na scénu. Problém by teoreticky mohl být s Dwaynem Johnsonem, jenž bude brzy natáčet fantasy Hercules a má tak plný diář. Ale kluci to určitě nějak zvládnou. O zápletce se zatím oficiálně nic neví, ovšem šeptalo se, že padoucha by si měl zahrát Jason Statham a údajně půjde o bratra záporáka ze šestky. No, nový režisér James Wan bude mít fofr.

---

Vytáhni v hospodě:  Než byl obsazen Paul Walker, uvažovali u jedničky tvůrci, že by si Briana O'Connora zahráli Mark Wahlberg, Christian Bale nebo Eminem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace