Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Liam Neeson proti gangsterským legendám


ikona
Mr. Hlad
liam neeson
Neeson bude šéfovat honu na legendární dvojici Bonnie a Clyde 

Kdyby před deset lety někdo řekl, že se Liam Neeson stane prominentním hollywoodským drsňákem, asi bychom se mu vysmáli a šli si pustit Schindlerův seznam nebo nějaké jiné hutné drama. 96 hodin však byl takový hit, že to tohohle tehdy šestapadesátiletého herce katapultovalo mezi absolutní špičku žánru. A líbí se mu tam, protože v nejbližší době dostaneme thriller o pátrání po manželce drogového krále A Walk Among Tombstones, proletíme se na palubě letadla s teroristou v Non-Stop a budeme sledovat, jak bojuje o život v Run All Night. A to chystá ještě další trochu méně akční projekty. V čerstvé novince Highwaymen si zahraje taky drsňáka, ovšem skutečného.

Měl by se objevit v roli Franka Hamera, jenž ve třicátých letech minulého století dostal sakra těžký úkol. Měl zajistit, aby slavná dvojice zločinců Bonnie a Clyde skončila před soudem, nebo s kulkou v hlavě. Když se jim totiž povedlo utéct z vězení a zabili při tom strážného, došla představitelům zákona trpělivost. Hamer tedy dal dohromady partu největších drsňáků s plackou a rozhodl se zatnout gaunerům tipec. Jak to dopadlo, víme všichni. Vedle Neesona by se údajně mohl objevit i Woody Harrelson, trošku nervózní jsme však ze jména režiséra. Bude jím John Lee Hancock, jenž má za sebou koukatelné Alamo, na Vánoce chystá film o natáčení Mary Poppins Saving Mr. Banks a renomé si získal uchcaným dramatem Zrození šampióna, ze kterého jsme si dělali legraci opravdu hodně dlouho. Snad se osvědčí i v drsnějším žánru.

---

Vytáhni v hospodě: Bonnie a Clyde se dočkají i televizního příběhu, kde si Hamera zahraje William Hurt. V hlavních rolích se objeví Emile Hirsch a Holiday Grainger.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace