Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Tankista Pitt proti Třetí říši


ikona
Mr. Hlad
brad pittdavid ayer
Režisér Patroly a Brad Pitt si hodlají podat nácky 

Specialista na policejní dramata David Ayer je teď jedním z nejsledovanějších režisérů na MovieZone. Jeho Training Day, nebo Street Kings byly dobré filmy, ale teprve loňská adrenalinová pecka Patrola z něj udělala filmaře, u něhož se budeme těšit na jakýkoliv další projekt, i kdyby šlo zfilmování životních osudů Heidi Janků. Začátkem příštího roku do kin dorazí jeho thriller Ten, v němž Arnold Schwarzenegger bude muset zastavit zabijáka, který likviduje jeho elitní komando, a budou u toho třeba i Sam Worthington, Terrence Howard nebo Josh Holloway.

Před nedávnem Ayer oznámil, že jeho dalším projektem bude válečná akce Fury, v níž se posádka amerického tanku v roce 1945 pokouší v Německu dorazit zbytky stále bojujících nácků. Ayer slibuje, že Fury udělá pro akční filmy to samé, co Patrola pro policejní thrillery a máme čekat hodně střílení, ale i silné charaktery a emoce. A k tomu jsou potřeba dobří herci, naštěstí minimálně jednoho má Ayer jistého. Do tanku by měl totiž zasednout Brad Pitt a i když se jeho partě v Hanebných panchartech povedlo zabít Adolfa Hitlera, určitě pro něj ještě pár Fritzů zbylo. Natáčení by mělo začít letos na podzim.

---

Vytáhni v hospodě: David Ayer zamlada sloužil v americkém námořnictvu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace