Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

S Nolanem a McConaugheym do černé díry


ikona
Mr. Hlad
christopher nolaninterstellar
Christopher Nolan se po Batmanovi vydá na průzkum alternativních dimenzí. A půjde s ním Matthew McConaughey 
Když se daří, tak se daří. S kariérou Matthew McConaugheyho to jednu chvíli vypadalo hodně špatně. Jeho romantické komedie byly čím dál tím otravnější, horší a méně výdělečné. Osobně jsem dokonce prorokoval, že jeho kariéru zabije nástup Bradleyho Coopera, ale nestalo se tak. McConaughey si totiž před pár lety vzpomněl, že vlastně umí i docela dobře hrát a objevil se v peckách jako Obhájce (nadmíru kvalitní žánrovka), Zabiják Joe (malý kult), Bernie (pár nominací na herecké ceny), Reportér (soutěž v Cannes) a Bez kalhot (hit jako kráva). Takhle se vrací zpátky do první ligy! Na letošek má navíc připravená zajímavé dramata Mud a nejspíš půjde po Oscarech v Dallas Buyers Club a The Wolf of Wall Street. V tom prvním si zahraje muže, který pomáhal bojovat proti AIDS, ve druhém hubne stylem Christiana Balea pod dohledem Martina Scorseseho. 
A teď to navíc vypadá, že mu velkou šanci dá i Christopher Nolan. McConaugheymu totiž údajně leží na stole nabídka na hlavní roli ve sci-fi Interstellar. Mělo by jít o roli muže jménem Cooper a to je všechno, co o tom víme. Každopádně pod projektem je jako scenárista podepsaný Jonathan Nolan a máme se v něm dočkat nějakých těch alternativních dimenzí, cestování časem a party lidí, kteří se rozhodnou prozkoumat černé díry. McConaughey nám v posledních letech opět potvrdil, že hrát umí a že zvládne víc než chodit na plátně bez trička. Pecku pod režijním dohledem Christophera Nolana bychom mu fakt docela přáli. Tak snad se pánové dohodnou, premiéra by měla být 7. listopadu příštího roku. 
--- 
Vytáhni v hospodě: McConaughey chtěl být původně právník. Nakonec si ho alespoň zahrál ve filmech Obhájce a Čas zabíjet. 
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace