Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cruise jako Ritchieho špión?


ikona
KarelR
guy ritchiethe man from uncletom cruise
Slavná televizní bondovka se opět hrne na velké plátno. 

A je to tu zas. V Hollywoodu se klepou strachy před čímkoliv neznačkovým, takže když potřebují novou špiónskou sérii, radši ji loví v minulosti. Warneři takhle jednou přemýšleli nad tím, že by nebylo od věci mít vlastní bondovskou sérii. A jejich zraky záhy padli na kultovku The Man from U.N.C.L.E.

 

V seriálu ze šedesátých let, který se vezl právě na popularitě Jamese Bonda, se ruský a americký špión snažili zachraňovat svět během studené války. Špičkoví agenti nadnárodní organizace se na obrazovce udrželi celé čtyři roky, jejich dlouhou odmlku pak chtěli před pár lety ukončit Steven Soderbergh a George Clooney. Nakonec jim to ale neklaplo, načež projekt podědil Guy Ritchie a kolem hlavní role kroužili všichni mlaďoši od Ryana Goslinga, přes Bradleyho Coopera, až po Michaela Fassbendera.

 

Žádný to ale nedotáhl až před kameru, kam by nyní mohl zamířit sám Tom Cruise. Mezinárodně uznávaná hvězda je totiž podobně výhodným tahem, jako levnější sympaťák na vzestupu, projekt se tak začal znovu hýbat kupředu. Stihne ho Ritchie zrealizovat před tím, než se vrátí ke třetímu Holmesovi? Pokud si Cruise neudělá finanční ostudu blížícím se Nevědomím, Warneři by klidně mohli otevřít peněženku dřív, než se Paramount rozhoupe k pětce Mission: Impossible. Ano, bude to vypalování rybníku ve velkém. Pokud ale povede k tomu, aby se všichni snažili točit nápaditější akční filmy, jen dobře.

---

Vytáhni v hospodě: Cruise byl do čtrnácti katolík a dokonce šel na školu pro kněze. Vydržel tam ale jen rok, než jeho povaha sportovce-kaliče převážila a nasměrovala ho k herectví.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace