Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

O čem budou další Transformeři?


ikona
Mr. Hlad
mark wahlbergmichael baytransformers
Návrat robotů se očekává příští rok. Na co se můžeme těšit?  

Michael Bay dostal volno a mohl si natočit akční komedii Krev a pot s Markem Wahlbergem a Dwaynem Johnsonem, kterou v našich kinech nakonec uvidíme až  začátkem srpna. Ovšem tuhle blbinu dostal víceméně hlavně proto, aby se zajistil jeho návrat k sérii, v níž se řežou obří roboti a mezi nimi pobíhají křičící lidé. Transfomers 4 by měli do kin dorazit 27. června příštího roku a natáčení má začít už letos na jaře v Detroitu. A tak je na čase malinko prozradit, o co vlastně půjde.

Už dávno se ví, že nemáme počítat s návratem žádného z původních lidských hrdinů, i když Josh Duhamel slibuje malé cameo. Co je však důležitější, dost možná se protřídí i známí roboti (Peter Cullen se jako Optimus nicméně vrátí). Čtyřka tak bude na třetí díl navazovat jinak. Parta mocných a geniálních obchodníků se rozhodne vytvořit vlastní roboty a hodlá je mít pod kontrolou, díky čemuž by nemuseli ničit města, ale lidstvu pomáhat. To samozřejmě ve filmu Michaela Baye není úplně nejlepší nápad, hlavní problém však tkví v tom, že na Zemi zaměří svou pozornost jakýsi velmi starý a hodně silný Transformer. A pak se to bude hodinu v kuse řezat. Jestli si Mark Wahlberg zahraje bijce nebo jednoho z vědců, zatím nikdo prozradit nechce, ale ono je to celkem jedno. Vedle kovových gigantů bude stejně hrát druhé housle.

---

Vytáhni v hospodě: Za režii prvních Mizerů dostal Bay sto tisíc dolarů. Za Pearl Harbor pětadvacet milionů.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace