Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jurský park 4 má režiséra


ikona
KarelR
colin trevorrowjurský parkjursky park 4
Kdo nám přinese čerstvou dávku dinosaurů? 

V lednu jsme se dozvěděli, že Jurský park 4 opravdu vznikne a uvidíme ho v červnu 2014. Spielbergovy dinosaury tak čeká návrat na plátno po třinácti letech, dávno ale bylo jasné, že na něj nedohlédne ani sám Steven, ani režisér trojky Joe Johnston. Série měla pokračovat s nějakou mladou krví, a přesně to se nakonec stalo.

Tyranosaura Rexe totiž bude krotit šestatřicetiletý Colin Trevorrow, o kterém jste pravděpodobně nikdy neslyšeli. Tenhle pán zatím natočil jen romantickou indie Safety Not Guaranteed, ve které se láskyplně cestovalo v čase, tenhle jediný zářez mu ale očividně zajistil pozornost těch nejmocnějších lidí v Hollywoodu.

Trevorrow už loni tajuplně prohlašoval, že ho čeká velký projekt s bohatou historií. Když se však spekulace o Star Wars ukázaly být liché, všichni na něj zase zapomněli a šli řešit další potenciální kandidáty. Až teď se tedy ukazuje, že nemluvil o odkazu strýčka Lucase, ale uložil si na bedra brontosaura ze sousedství. A všem tak hodlá dokázat, že i v době plné trikové opulence zůstalo místo pro dobrodružství s kamarádskými veleještěry. Hodně štěstí, snad si projektem sedne podobně jako třeba Rupert Wyatt se Zrozením planety opic.

---

Vytáhni v hospodě: První Jurský park letos slaví 20. výročí, pročež se 5. dubna podívá do amerických IMAXů. A hezky ve 3D. Česká distribuce zatím bohužel mlčí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace