Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Lara Croft omládne i ve filmu


ikona
KarelR
camilla luddingtontomb raider
A ne náhodou se to dozvídáme zrovna dnes. 

Pokud jen trochu sledujtete herní scénu, určitě dobře víte, čím je významný zrovna dnešní den. Ano, na plazmy, monitory a LCDčka se vrací omlazená Lara Croft, která se v novém Tomb Raideru musí porvat s celým ostrovem plným padouchů. Recenze jsou veskrze nadšené, já pořád čekám, kdy imf dohraje a pošle svoji Laru k mým dveřím... a firma Crystal Dynamics přichází s jedním předvídatelným updatem.

Už jsme to slýchávali dřív, nyní ale definitivně víme, že Lara Croft omládne i ve filmu. Na rebootu dvoudílné "ságy" s Angelinou Jolie pilně pracují v GK Films, kde Mark Fergus a Hawk Ostby (Iron Man) sepisují nový scénář. Prý  je v něm hodně akce, zábavy a dobře vykreslených postav. Nebo se to alespoň bude tvrdit do prvních recenzí, že.

Filmová a herní série by teď každopádně měly mít k sobě blíž, což ale nejspíš neznamená, že na plátně uvidíme přímý remake herního rebootu. Spíš se bude jednat o tónové sladění, jež se vzhledem k reakcím na hru těžko odmítá. Dočká se tedy Lara Croft prvního pořádného filmu? Bez režiséra a hlavní hvězdy se to nedá odhadnout, před producenty se nicméně rýsuje hodně zajímavé dilema.

Herní Laru totiž dabuje Camilla Luddington (Californication, Pravá krev, Chirurgové), která disponuje hereckými i tělesnými parametry na to, aby postavu oživila i ve filmu. A vzhledem k tomu, že by se pro roli stejně hledala málo známá mladá kráska, proč nesáhnout po té nejpovolanější? Fandové (a diváci zmíněných seriálů) by určitě nic nenamítali. A to je vždycky první krok na dlouhé cestě k úspěchu, který herně-filmová scéna už vážně potřebuje.

---

Vytáhni v hospodě: Nový Tomb Raider vypadá tááák dobře!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace